33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΑΦΗΝΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ & ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΠΛΗΡΩΜΗ & ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ

Κακός μπελάς μας βρήκε με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE DIANA (LIFE16 ENV/GR/000461) με τίτλο «Ανάπτυξη Πιλοτικής Μονάδας αξιοποίησης των υπολειμμάτων των πετρελαιοειδών προϊόντων (ιλύων, απλά λάσπης) σε νέα υλικά υψηλής προστιθέμενης αξίας», ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΤΑΦΗ ΛΑΣΠΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗ όπου εκτός του ότι δεν ξέρουμε τι θα προκύψει απ’ το αποτέλεσμα του πειράματος, πληρώνουμε επί προσθέτως και αυτούς που ασχολούνται με το πρόγραμμα, ήδη δύο με δαπάνη γύρω στα 45 χιλιάρικα και τώρα επιπλέον 17 χιλιάρικα συν κάτι ψιλά για γεωτεχνικό που θα υποστηρίξει το έργο.

Αυτό εισηγείται η δημοτική αρχή του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου – που σίγουρα θα περάσει όπως πάντα πλειοψηφικά – στην Οικονομική Επιτροπή και μετέπειτα ως θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θ’ ακολουθήσει. Ο δημοτικός κορβανάς να είναι καλά αγαπητοί συμπολίτες!

 

ΥΓ. Λέτε να μας σώσει η απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο να μην έχουμε δημοτικούς συμβούλους που θα λένε σε όλα ΝΑΙ στον αφέντη-επικεφαλής τους; Ας το ελπίσουμε…

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα