«Όταν βλέπεις το Γιώργο Βλάχο να ξαμολιέται στα κανάλια, μου είπε καλός φίλος, οι εκλογές πλησιάζουν». Ξαναθυμήθηκα τα λόγια του, όταν σήμερα το πρωί παρακολούθησα ένα αγχωτικό οδοιπορικό του βουλευτή στα κανάλια, στο ραδιόφωνο και μετά στο Μαραθώνα.
Πρωί-πρωί να σου τον σε πρωινή εκπομπή ενός καναλιού και αμέσως μετά τις δέκα σε άλλο, ενώ στο ραδιόφωνο τον άκουσε φίλος που μάζευε ελιές. Κι αν αναρωτιέστε που ήταν κατά το μεσημεράκι, να σας πληροφορήσω ότι επισκέφτηκε με την περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Βρύνα, το Πάρκο Σχοινιά στο Μαραθώνα.
Να μου πείτε ότι ο Σχοινιάς τελευταία είναι πολύ ΙΝ καθώς γίνεται προσπάθεια απ’ τη νέα δημοτική αρχή να αναβαθμιστεί επιτέλους το μοναδικό αυτό οικοσύστημα, που αν και έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενο, η ανθρώπινη αναλγησία ευημερεί τριγύρω.
Σήμερα λοιπόν, μετά την επίσκεψη της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, ήταν η σειρά του Γιώργου Βλάχου και της Φωτεινής Βρύνα να βρεθούν στο Πάρκο Σχοινιά, με τη συνοδεία του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού, όπου ξεναγήθηκαν απ’ τον υπεύθυνο του Πάρκου και ενημερώθηκαν για τα χρήζοντα προσοχής προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία της προστατευόμενης περιοχής και το κωπηλατοδρόμιο που φιλοξενεί.






