20.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ;

ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ;

Σε πολύ καλή διάθεση ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος με τον αντιδήμαρχο Ρ-Π Αντώνη Παλπατζή, που κάθισαν δίπλα-δίπλα στο χθεσινό Μ. Εσπερινό του Γενεσίου της Θεοτόκου στη Παντοβασίλισσα Ραφήνας.

Το κους-κους μεταξύ τους ήταν εμφανές κι όταν αντιλήφθηκαν το φακό μας που καιροφυλακτούσε να αποθανατίσει τη στιγμή, γύρισαν προς το μέρος μας με τα πρόσωπά τους φωτισμένα από πλατιά χαμόγελα, υποπτευόμενοι ίσως το σχόλιο που θα συνόδευε την εικόνα.

Έχοντας ως δεδομένο τη πολύχρονη μεταξύ τους πολιτική σχέση που κυμαίνεται μεταξύ αγάπης – μίσους σε συνάρτηση με τους πονηρούς καιρούς που ζούμε, καθώς ο Γιώργος Χριστόπουλος ανοίγει πανιά για τη διεκδίκηση μιας βουλευτικής έδρας στις Κυκλάδες (ας μη ξεχνάμε ότι Χριστόπουλος – Παλπατζής είναι ομόσταβλοι) κι ο Αντώνης Παλπατζής πάντα πρωταγωνιστεί σε πολιτικές διεργασίες, αναρωτιόμαστε τι να σημαίνει άραγε το πονηρό χαμόγελο και των δύο.

Μια κι ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι πολύφερνη νύφη και με δεδομένη την αποτυχία του εγχειρήματος διαρχίας αφού οι δύο πρωταγωνιστές, όπως διαλαλούν τα τοπικά τιτιβίσματα, βρίσκονται στα μαχαίρια, νέες συμμαχίες είναι καθοριστικές, ιδίως αν ψηφιστεί τελικά η απλή αναλογική, όπως διατείνεται η Κυβέρνηση, μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω κι οι εκπλήξεις να σοκάρουν πολλούς.      

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα