17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

«Ένας τριτοκοσμικός παράδεισος που πρέπει να αναδειχθεί σε παγκόσμιο τόπο έλξης» ήταν η ολοκληρωμένη ατάκα της κ. Ρίζου νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα που εκπροσώπησε τον νέο δήμαρχο Ηλία Ψινάκη στην ενημερωτική συνάντηση της Ρένας Δούρου με τους δημάρχους της αν. Αττικής στα Καλύβια.

Η χαρακτηριστική ατάκα περιέγραψε απόλυτα την κατάσταση που υπάρχει στον ιστορικό δήμο  απ’ τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, (έλλειψη βιολογικού, ανεπάρκεια σχολείων, μαθήματα σε κοντέϊνερς, αρχαιολογικοί χώροι παραδομένοι στην εγκατάλειψη, ολυμπιακά ακίνητα που σαπίζουν κ.α.), που εντυπωσίασε τόσο την κ. Δούρου, που στάθηκε μετ’ επιτάσεως σ’ αυτή, στη δευτερολογία της όταν απάντησε σε κάθε ένα ξεχωριστά μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων όλων των δημάρχων.

Όπως φάνηκε η νέα δημοτική αρχή του Μαραθώνα είναι αποφασισμένη να βγάλει τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί και να προσπαθήσει να τα λύσει. Στην προσπάθεια αυτή η νέα περιφερειάρχης εντυπωσιασμένη απ’ την παρουσίαση της κ. Ρίζου, θα σταθεί αρωγός. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα