28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΦΑΦΟΥΤΗΣ – ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(;)

ΦΑΦΟΥΤΗΣ – ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(;)

Εκεί που κάθεσαι αμέριμνη και πίνεις το καφεδάκι σου με παρέα στου «Γρηγόρη» στο Πικέρμι, να σου σκάει μύτη ο καλός μας ο γιατρός π. δήμαρχος Ρ-Π Γιώργος Χριστόπουλος και πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσεις να σου κι ο Δαμιανός Φαφούτης που έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Ρ-Π.

Τέτοια ουρανοκατέβατη τύχη να παρακολουθούμε τους δύο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας ο Φαφούτης, ελάσσονος ο Χριστόπουλος, να συζητούν απορροφημένοι στην κουβέντα τους περιμένοντας να πάρουν καφέ, ε δεν την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

Η πρώτη φωτογραφία τους έπιασε στον ύπνο, η δεύτερη τους αιφνιδίασε και στην τρίτη αντικρύζουν το φακό μας. Ωστόσο η στάση των σωμάτων, το ιδιαίτερο δέσιμο των χεριών κι η έκφραση των προσώπων, υποδηλώνουν την εγκάρδια σχέση που τους ενώνει, αλλά και τον προβληματισμό τους για όσα συμβαίνουν στο δήμο.

Λέτε να έχουμε την πρώτη προεκλογική συμμαχία, που θ’ αποτελέσει φοβερό πονοκέφαλο στον τοπάρχη, παρότι αυλικοί του δηλώνουν δεξιά κι αριστερά ότι είναι πρώτος και με διαφορά;      

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα