22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΦΥΣΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους χρήστες των υπηρεσιών του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, μετά την παρέμβαση της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της επιστημονικής υπεύθυνης του κέντρου Αντωνίας Δημητρίου, να ‘’χρωματίσουν’’ την είσοδο με φυτά σε καλόγουστες ζαρντινιέρες. Σε λίγο καιρό βέβαια στα χρώματα θα προστεθούν και μυρωδιές όταν μεγαλώσουν τα γιασεμιά.

Εκτός αυτού το συνεργείο του δήμου επιμελήθηκε τον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου του κέντρου, αναδεικνύοντας την ομορφιά του τοπίου, αλλά και της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Το μόνο που απομένει είναι η ταμπέλα που θα στολίσει την πρόσοψη, αυτού του μοναδικού κέντρου, που κοσμεί τη πρωτοβάθμια δημόσια φροντίδα υγείας, μετά την αναβάθμισή του απ’ τον μεγάλο ευεργέτη της Ραφήνας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. 

Να σημειωθεί ότι τελευταία η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου δείχνει μια αυξημένη δραστηριότητα σχετικά με το Κ.Υ. της περιοχής, που εκτός άλλων εξυπηρετεί υπερβολικά μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων και ασθενών και των ευρύτερων περιοχών. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα