21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΧΑΜΕΝΟ EMAIL ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΧΑΜΕΝΟ EMAIL ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Στους κόλπους της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Παλλήνης αναζητείται ο υπεύθυνος χαμένου email στο οποίο η εταιρεία REDS αναφέρει τα αντισταθμιστικά οφέλη που προτίθεται να δώσει στο δήμο απ’ τη κατασκευή – λειτουργία της μεγάλης επένδυσης που ετοιμάζει στο κτήμα Καμπά.  

Το εν λόγω mail δόθηκε απ’ το δήμαρχο Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσο στα μέλη της επιτροπής του δήμου που έχει συσταθεί με σκοπό ν’ ασχοληθεί με αποκλειστικά και μόνο με την ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της εταιρείας REDS και του δήμου, η οποία αποτελείται από τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ. δηλαδή τον πρόεδρο Κωστή Σμέρο, τον αντιπρόεδρο Άρη Βίτσιο και το γραμματέα Γιώργο Μπουλμπασάκο. Μια επιτροπή ωστόσο που έχει αποκλείσει τη συμμετοχή των υπολοίπων παρατάξεων της μειοψηφίας, Μπουντουβά – Σμυρλιάδη και Γαβρά.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μερτύρης ενημερώθηκε από δημοσίευμα τοπικού εντύπου, που ανέφερε λεπτομερώς τις προτάσεις της εταιρείας σχετικά με τα ανταποδοτικά οφέλη προς το δήμο, που όμως δόθηκε μέσω mail και στα μέλη της προαναφερόμενης επιτροπής στην οποία συμμετέχει ο κ. Βίτσιος δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει ως όφειλε τον επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει.

Το εν λόγω συμβάν εκνεύρισε τον κ. Μερτύρη όταν συζητήθηκε το θέμα και ο δήμαρχος κ. Ζούτσος διαβεβαίωσε ότι είχε στείλει ο ίδιος εγκαίρως το mail στον κ. Βίτσιο, διαψεύδοντας τον ότι το έλαβε σε παρελθόντα χρόνο.

Ένα mail λοιπόν ως φαίνεται είναι ικανό να διαταράξει την αρμονική μέχρι πρότινος σχέση  Μερτύρη – Βίτσιου; Το μέλλον θα δείξει. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα