20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔ. Φαφούτης: Ας αφήσει ο Δήμαρχος τις μελετούλες, αναθεσούλες & εργολαβιούλες κι...

Δ. Φαφούτης: Ας αφήσει ο Δήμαρχος τις μελετούλες, αναθεσούλες & εργολαβιούλες κι ας ασχοληθεί με τα χάλια, που ταλαιπωρούν τους δημότες».

Κατά μέτωπο επίθεση εναντίον Μπουρνούς εξαπολύει ο Δαμιανός Φαφούτης, όντας εξοργισμένος απ’ την κατάσταση που επικρατεί με την επέλαση της «Ελπίδας» και την πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης που ταλαιπωρεί κατοίκους σε πολλές περιοχές του δήμου, ίσως-ίσως και τον ίδιο.

Σε έντονο ύφος και φράσεις που ταιριάζουν γάντι στην προσωπικότητα του τοπάρχη, κατηγορεί ευθέως τον κο Μπουρνούς για μη ικανότητα διαχείρισης σε θέματα πολιτικής προστασίας, ανατρέχοντας στο παρελθόν «στις φωτιές τα σκατώσατε» τονίζει, το οποίο συνδέει με το σήμερα «το ίδιο συμβαίνει και με τα χιόνια», πυροβολώντας τον και για άλλα «παραστρατήματα».

Ακολουθεί το post Φαφούτη στην προσωπική του σελίδα του FB:

«Ένα 24ωρο περιμένοντας να έρθει το ρεύμα σε Ραφήνα & Πικέρμι … Περιμένοντας να ανοίξουν οι υπόλοιποι κεντρικοί δρόμοι των οικισμών, διότι ο Δήμος μας δεν είναι μόνο ο κεντρικός συνοικισμός Ραφήνας, ο οποίος δεν επιβαρύνθηκε και ιδιαίτερα.

Θα πρότεινα στον κ. Μπουρνούς & τους συνεργάτες του να σταματήσουν τις ευλογίες στα γένια τους και να δουν σοβαρά τα θέματα πολιτικής προστασίας.

Στις φωτιές τα σκατώσανε.

Το ίδιο συμβαίνει & με τα χιόνια.

Θα πρότεινα επίσης στο κ. Μπουρνούς αντί να μας χρεώνει 200 & 300 χιλιάδες ευρώ για υπογειοποιησεις καλωδίων μπροστά από το Δημαρχείο, διότι τα εναέρια του κόβουν την θέα στη θάλασσα, να κοιτάξει με τα “φιλαράκια” του στη ΔΕΔΔΗΕ να δρομολογηθεί αντικατάσταση των απαρχαιωμένων μετασχηματιστών ρεύματος που με το παραμικρό χαλάνε.

Ο συνέταιρος του στις εργολαβίες, Περιφερειάρχης κ. Πατούλης από αύριο θα βγει στο “τάκο” για τα αίσχη που ζήσαμε στους οδικούς άξονες της Αττικής.

Ας αφήσει λοιπόν για λίγο ο Δήμαρχος μας τις μελετούλες, αναθεσούλες & εργολαβιούλες και ας ασχοληθεί με τα δικά μας χάλια… που ταλαιπωρούν τους δημότες».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα