17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΈξυπνη πόλη η Ραφήνα με σεβασμό στο περιβάλλον! Απόδειξη η εικόνα…

Έξυπνη πόλη η Ραφήνα με σεβασμό στο περιβάλλον! Απόδειξη η εικόνα…

Σήμερα παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς σε σχετικό μήνυμά του μεταξύ άλλων τονίζει:

«Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου έχει θέσει ως βασικό πυλώνα την προστασία του περιβάλλοντος και εργάζεται σκληρά, σε καθημερινή βάση για να κάνει την περιοχή μας, υπόδειγμα στο συγκεκριμένο τομέα» για να καταλήξει:

«Το Περιβάλλον είναι το σπίτι μας και οφείλουμε όλοι να το προστατεύσουμε. Ευχαριστώ τους πολίτες που συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή στη συγκεκριμένη κατεύθυνση και δεσμεύομαι ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι διαρκής».

Ωστόσο μια εικόνα, προ ολίγων μόλις ημερών, είναι ικανή ν’ ανατρέψει όλα αυτά τα ωραία που επισημαίνει ο δήμαρχος. Όντως οι κάτοικοι εργάζονται από χρόνια για να καταστήσουν την περιοχή τους περιβαλλοντικά όμορφη. Επιβεβαίωση τούτου τα παγκάκια που τοποθέτησε ο τοπικός σύλλογος στο παρκάκι του Νηρέα, χωρίς όμως οι υπεύθυνοι του δήμου να ενδιαφερθούν για την διατήρησή τους σε καλή κατάσταση.

Έτσι σήμερα στη θέση του παγκακιού έχουν απομείνει κάποια λείψανα να θυμίζουν ότι κάποτε στο σημείο υπήρχε ένα όμορφο παγκάκι για να ξεκουράζει τους περιπατητές.

Άλλο τα παχιά λόγια του δημάρχου, ο οποίος κόπτεται υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, κι άλλο η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι απ’ τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα «επιτεύγματα» της δημοτικής αρχής Μπουρνούς-Βασιλόπουλου, χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα