16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕπιτέλους ο Μπουρνούς υψώνει ανάστημα εναντίον της τεράστιας αύξησης αντικειμενικών αξιών στη...

Επιτέλους ο Μπουρνούς υψώνει ανάστημα εναντίον της τεράστιας αύξησης αντικειμενικών αξιών στη Ραφήνα!

Κάλιο αργά παρά ποτέ, λέει η σοφία του λαού μας, με τη ρήση να επιβεβαιώνεται με την προσφυγή του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς στο ΣτΕ εναντίον της αδικαιολόγητης αύξησης των αντικειμενικών αξιών σε πολλές περιοχές του δήμου, με κορωνίδα την Ραφήνα όπου η αύξηση φτάνει το 56%.

Επιτέλους ο δήμαρχος αποφάσισε ν’ αναλάβει δράση μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε τόσο στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος του δήμου, όσο και ανεξάρτητου επιρροής του μέσου επικοινωνίας, αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης κατακραυγής των πολιτών εναντίον της παθητικής στάσης αποδοχής του επίμαχου γεγονότος.

Με χαρά σημειώνουμε ότι η εν λόγω ενέργεια Μπουρνούς αποτελεί το καλό νέο της ημέρας και περιμένουμε να καλοδεχτούμε και την ανάληψη έντονων πιέσεων για την εγκατάσταση σταθμού του ΕΚΑΒ προς τους καθ’ ύλη αρμοδίους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω αίτημα προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ κατατέθηκε επί θητείας Πιστικίδη, ο οποίος κατόπιν συμφωνίας με την τότε υπεύθυνο του Κ.Υ. Ραφήνας, είχαν υποδείξει χώρο διαμονής των πληρωμάτων του ασθενοφόρου εκεί, ο οποίος εγκρίθηκε απ’ τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ.

Έκτοτε, ο ενδεδειγμένος χώρος έχει αλλάξει τρεις φορές, μετά από υπαναχώρηση των υπευθύνων του ΕΚΑΒ ως προς τις προδιαγραφές, αν και ο δήμος και το Κ.Υ. φρόντιζαν πάντα να ετοιμάζουν τον ζητούμενο χώρο.

Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν ο δήμαρχος κος Μπουρνούς αποφασίσει να ενεργήσει δυναμικά απαιτώντας το αυτονόητο. Μακάρι να το δούμε κι αυτό για να το αναδείξουμε κατά πως του αξίζει.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα