22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑGOSSIP BY RAFINA: ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ

GOSSIP BY RAFINA: ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ

Επειδή αρέσκεστε να μαθαίνετε τι συμβαίνει στο δημοτικό παρασκήνιο της Ραφήνας – φάνηκε απ’ τις αναταράξεις που δημιούργησε το άρθρο μας – είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε για κάθε φήμη, είδηση ή κουτσομπολιό αν θέλετε, που κυκλοφορεί στη Ραφήνα και τα πέριξ αυτής.

Τελευταία τα τιτιβίσματα κουσκουσιάρικων πουλιών, μιλούν για την μεταφορά του περιπτέρου που βρίσκεται στα δεξιά όπως μπαίνουμε στην κεντρική πλατεία (Πλαστήρα) της Ραφήνας. Η μεταφορά αυτή οφείλεται, λένε, στην διευκόλυνση που παρέχεται απ’ την δημοτική αρχή, προς συγγενικό πρόσωπο εκλεγμένου νέου δημοτικού συμβούλου, που θέλει να ενοικιάσει το όπισθεν μαγαζί εστίασης, η θέα του οποίου κλείνεται απ’ το υπάρχον περίπτερο μπροστά του.

Αν συνυπολογιστεί ότι ιδιοκτήτης του εν λόγω μαγαζιού είναι επώνυμος δημότης με ποικίλες αρμοδιότητες, ο οποίος δεν διάκειται φιλικά προς την δημοτική αρχή, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, τότε η δημοτική αρχή μ’ ένα σμπάρο κερδίζει δυο τρυγόνια.

Η συνέχεια θα δείξει αν τα μαρτυριάρικα πουλάκια είναι αξιόπιστα ή όχι. Πάντως η λαϊκή σοφία λέει ότι «χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει». Ίδωμεν!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα