23.5 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ηλεκτρονική πινακίδα ανακοινώσεων στη Ραφήνα έχει σταματήσει στη…φωτιά

Η ηλεκτρονική πινακίδα ανακοινώσεων στη Ραφήνα έχει σταματήσει στη…φωτιά

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ…..…, είναι η κλασική έκφραση που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει όχι μόνο να θέλει και να ζητάει κάτι, αλλά και να το αξίζει.

Η έκφραση αυτή ήρθε αυτόματα στο μυαλό μας όταν είδαμε την ηλεκτρονική ενημερωτική πινακίδα στην κεντρική πλατεία του δήμου Ραφήνας να έχει «παγώσει» στο επίπεδο κινδύνου πυρκαγιάς 3, ενώ ο Ηφαιστίων ήταν στο φόρτε του.

Αντί να υπάρχουν οδηγίες – συστάσεις προς τους δημότες για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σφοδρούς ανέμους, καταρρακτώδη βροχή, χαμηλές θερμοκρασίες, η ηλεκτρονική πινακίδα έδειχνε το επίπεδο κινδύνου φωτιάς.

Τι να πούμε! Άραγε υπεύθυνος να παρακολουθεί το σύγχρονο αυτό ηλεκτρονικό μέσο προς ενημέρωση των πολιτών υπάρχει; Κι αν δεν υπάρχει πως μπορεί η δημοτική αρχή να κομπάζει ότι ανήκει στους έξυπνους δήμους;

Αναρωτιόμαστε ωστόσο αν υπάρχει ένας έστω κάτοικος, εκτός αυτού που τράβηξε την φωτογραφία, που εντόπισε το πρόβλημα. Κι αν υπάρχει απευθύνθηκε σε κάποιον αρμόδιο ώστε να διορθωθεί ή είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε;

Μακάρι το 2020 το πρώτο που θα διορθώσει στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου να είναι έστω η ηλεκτρονική ενημερωτική πινακίδα της κεντρικής πλατείας Ραφήνας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα