20.2 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚυκλοφορικές ρυθμίσεις: Μεσημεριάτικο κομφούζιο στη Ραφήνα – Ακούει κανείς;

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις: Μεσημεριάτικο κομφούζιο στη Ραφήνα – Ακούει κανείς;

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στη Ραφήνα μεσημεριάτικα, όταν κατέπλευσε στο λιμάνι πλοίο της γραμμής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επέβαλλε η δημοτική αρχή Μπουρνούς – Βασιλόπουλου όχι μόνο δεν βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων, αλλά την επιδεινώνουν σε βαθμό απόγνωσης.

Όποιος έτυχε να βρεθεί το επίμαχο διάστημα στο κέντρο διαπίστωσε το αλαλούμ που επικράτησε με αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβιστεί, κόρνες να κτυπούν δαιμονισμένα, οχήματα να οδεύουν σε αντίθετη κατεύθυνση και το βρισίδι προς τους υπευθύνους της τραγικής αυτής κατάστασης να πέφτει σύννεφο.

Τι να περιμένει όμως ο ταλαίπωρος πολίτης όταν στην δημοτική αρχή κυριαρχεί η «μαγκιά» κι η εκδικητική διάθεση προς τους υπευθύνους του λιμένα που δεν υπέκυψαν στις παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης του δήμου;

Το χειρότερο είναι ότι η αστυνομία κωφεύει και δεν κάνει τίποτα ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία, η οποία εννοείται ότι θα χειροτερέψει όσο προχωρά το καλοκαίρι, καλώντας την τροχαία να επιβάλλει τάξη, ακόμα και στην τοπαρχία που έχει καβαλήσει το καλάμι της ξεπερασμένης(;) στην εποχή μας απολυταρχικής εξουσίας.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, το λιμεναρχείο αντέδρασε στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τοπαρχίας, στέλνοντας έγγραφο στους αρμόδιους φορείς, επισημαίνοντας το πρόβλημα που δημιουργείται κατά τον κατάπλου των πλοίων, αλλά κυρίως τα προβλήματα ζωής των πολιτών που απειλούνται από απευκταία πυρκαγιά ή δυστύχημα, καθώς πυροσβεστικά και ασθενοφόρα δεν θα έχουν διόδους διαφυγής με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αποτρόπαιο αν αληθεύει η πληροφορία μας, ότι ο τοπάρχης Ραφήνας απάντησε στο έγγραφο του λιμενάρχη, με το γνωστό ύφος ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του να ρυθμίζει την κυκλοφορία της πόλης του κατά το δοκούν, διανθίζοντας τα γραφόμενά του με επιθετική ρητορική που δεν συνάδει με το θεσμό που υπηρετεί η διοίκηση Μπουρνούς – Βασιλόπουλου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα