19.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΧΥΤ Γραμματικού σε δοκιμαστική(!) λειτουργία… ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η καυτή πατάτα στα χέρια...

Ο ΧΥΤ Γραμματικού σε δοκιμαστική(!) λειτουργία… ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η καυτή πατάτα στα χέρια του Δημάρχου Μαραθώνα

Όταν γράφαμε (ως άλλη Κασσάνδρα) ότι ο ΧΥΤ Γραμματικού είναι καθόλα έτοιμος, άρα ούτως ή άλλως θα λειτουργήσει, οπότε καλό είναι οι πολίτες να συμβιβαστούν με μια πιο φιλική εγκατάσταση ανακύκλωσης απορριμμάτων εκεί, λοιδορηθήκαμε και κάποιοι μας διέγραψαν από φίλους.

Όμως δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά εκ του αποτελέσματος, αφού το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής αποφάσισε με αυξημένη πλειοψηφία ότι ο ΧΥΤ Γραμματικού  θα λειτουργήσει δοκιμαστικά ως χώρος υποδοχής αδρανών  υλικών ανακύκλωσης της γύρω περιοχής και μόνον! Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή.

Ανατρέχοντας στο σχετικό σχόλιο μας

https://kirkinews.gr/sxolia/%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7/

Περί Κασσάνδρας:

Ποια είναι η Κασσάνδρα που αναφέραμε; Αν δεν γνωρίζετε, η Κασσάνδρα ήταν κόρη του Πρίαμου της Τροίας, αδελφή του Έλενου (δίδυμη), του Έκτορα και του Πάρη. Ο θεός Απόλλων έδωσε στην Κασσάνδρα το χάρισμα της μαντικής και ζήτησε τον έρωτά της ως αντάλλαγμα. Η Κασσάνδρα όμως αρνήθηκε. Τότε ο θεός την εκδικήθηκε δίνοντάς της την κατάρα του να μη δίνει κανένας πίστη στις προφητείες της, που όμως αποδεικνύονταν αληθινές εκ του αποτελέσματος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα