14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ covid 19 δίνει τη χαριστική βολή στο ήδη λαβωμένο ταμείο του...

Ο covid 19 δίνει τη χαριστική βολή στο ήδη λαβωμένο ταμείο του Ο.Λ.Ρ.

Η τραγική κατάσταση των οικονομικών του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, που κληρονομήθηκε απ’ την προηγούμενη διοίκηση αποτελεί αναμφισβήτητη αλήθεια, η οποία επιδεινώνεται περαιτέρω μετά την επέλαση της πανδημίας και τη στάση των θαλάσσιων μετακινήσεων.

Μπρος στην απόλυτη οικονομική καταστροφή που βρίσκεται προ των πυλών (παρά τις περικοπές που ήδη έχουν δρομολογηθεί με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης), με δεδομένο ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσουν οι πλόες και σε ποια έκταση – αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του οργανισμού προέρχονται αποκλειστικά απ’ την επιβατική ναυσιπλοΐα η οποία πλήττεται απ’ την πανδημία παγκοσμίως –  το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Ρ. αποφάσισε ένα ιδιότυπο τρόπο χορηγίας στην ανασυγκρότηση του ταμείου, καταθέτοντας υπό μορφή δωρεάς το ποσό αντιμισθίας που λαμβάνει κάθε σύμβουλος που μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μπορεί το ποσό της αποζημίωσης που λαμβάνει κάθε σύμβουλος για την συμμετοχή του σε κάθε συνεδριάση να είναι μικρό, ωστόσο η διάθεση ενίσχυσης των οικονομικών του οργανισμού έστω και μ’ αυτό το συμβολικό τρόπο είναι μεγάλη και ως πράξη άξια συγχαρητηρίων.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα