17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα-Πικέρμι ευρωπαϊκός δήμος! Αναβάθμιση Δ.Κ. Πικερμίου με Ι.ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων;

Ραφήνα-Πικέρμι ευρωπαϊκός δήμος! Αναβάθμιση Δ.Κ. Πικερμίου με Ι.ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων;

Πόσα θέλει για να μας τρελάνει η δημοτική αρχή Μπουρνούς; Απ’ τη μια καμώνεται ότι μετατρέπει το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου σε ευρωπαϊκό, απ’ την άλλη εισηγείται την δημιουργία Ιδιωτικού ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων σε οικόπεδο του Πικερμίου, το οποίο εφάπτεται της Λεωφόρου Μαραθώνος!

Δεν πρέπει να έχει κάποιος πολύ μυαλό για ν’ αντιληφθεί ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο θα υποβαθμίσει την περιοχή, θα βλάψει το περιβάλλον, αλλά το κυριότερο θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην Λεωφ. Μαραθώνας με την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας με επιστολή του, δηλώνοντας την πρόθεσή του να καταψηφίσει το σχετικό θέμα στην συνεδρίαση του Σώματος την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Πατήστε να διβάσετε την επιστολή Βασιλόπουλου:

20210830_-_ΟΧΙ_στη_δημιουργία_Ι.ΚΤΕΟ_βαρέων_οχημάτων_στο_κέντρο_Πικερμίο. (5)

Ερωτηματικό παραμένει αν η εν λόγω δημοσιοποίηση της αρνητικής στάσης Βασιλόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει ήδη υποψήφιος δήμαρχος, λειτουργήσει αντίστροφα ως προς την απόφαση δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που πιθανά υπερψηφίσουν την εισήγηση απλά και μόνο για να μη περάσει η δημοσιοποιημένη άποψη Βασιλόπουλου, υπέρ του ΟΧΙ.

Να σημειωθεί ότι παρά τις δυσμενείς αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για την προτεινόμενη δημιουργία Ιδιωτικού ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων στο εν λόγω σημείο, υπάρχουν ενδείξεις ότι θεσμικοί παράγοντες του Πικερμίου βάζουν το προσωπικό τους πολιτικό όφελος πάνω απ’ το γενικό καλό, μόνο και μόνο για να μη κερδίσει πόντους ο Βασιλόπουλος, ο οποίος εκμεταλλεύεται υπέρ του κάθε τι που θεωρεί ότι ενισχύει το προφίλ της υποψηφιότητάς του. Γεγονός καθόλου καλό για την τοπική ευημερία μιας περιοχής με έντονα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα