23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣτο απόλυτο σκοτάδι ο δρόμος που οδηγεί στο Κ.Υ. Ραφήνας

Στο απόλυτο σκοτάδι ο δρόμος που οδηγεί στο Κ.Υ. Ραφήνας

Αποτελεί ντροπή για τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου να μην έχει μεριμνήσει να αντικατασταθούν οι καμένες λάμπες στις κολώνες της οδού Α. Παπανδρέου που οδηγεί στο Κ.Υ. Ραφήνας, εκτός κι αν δεν έχει ειδοποιήσει κανείς την καθ’ ύλη υπεύθυνη υπηρεσία κι ως εκ τούτου ο δήμαρχος να μην έχει ιδέα για το γεγονός, οπότε ζητάμε συγνώμη.

Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια απ’ τη στιγμή που το πρόβλημα γίνεται γνωστό να σπεύσουν οι υπεύθυνοι ν’ αντικαταστήσουν τις καμένες λάμπες, καθώς απ’ την ερχόμενη Δευτέρα που θ’ αρχίσουν οι εμβολιασμοί κι η κίνηση προς το Κ.Υ. Ραφήνας θα είναι αυξημένη με τα ραντεβού να κλείνονται έως το βράδυ.

Να συνυπολογιστεί ότι στο εν λόγω κέντρο θα φτάνουν πολίτες απ’ την ευρύτερη περιοχή που πιθανότατα δεν γνωρίζουν καλά το δρόμο, ο οποίος είναι στενός, με στροφές και σε κάποια σημεία επικίνδυνος, άρα η σωστή φωταγώγηση κυρίως το βράδυ είναι απαραίτητη για να μην υπάρξουν δυσάρεστα.

Εκτός τούτων να σημειώσουμε ότι υπάρχει μεγάλη αντίφαση με τη μικρή πλατεία στρίβοντας απ’ την Μαραθώνος προς το Κ.Υ. άπλετα φωτισμένη κι ο δρόμος που οδηγεί στο κέντρο να παραμένει θλιβερά σκοτεινός κι επικίνδυνος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα