24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΘύμα λεκτικού bullying η Κοινοτική Σύμβουλος Ραφήνας Ευτυχία Σακατίδου

Θύμα λεκτικού bullying η Κοινοτική Σύμβουλος Ραφήνας Ευτυχία Σακατίδου

Στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όποιος αιρετός εκφράσει αντίθετη άποψη με την επικρατούσα στο Δημοτικό και Κοινοτικό Συμβούλιο δέχεται απίστευτο λεκτικό bullying απ’ τη δημοτική αρχή Μπουρνούς – Βασιλόπουλου, χωρίς να εξαιρούνται σε ορισμένα θέματα και σύμβουλοι της ελάσσονος μειοψηφίας σε επίπεδο τιτιβισμάτων.

Εν προκειμένω, ο λόγος αφορά την επίμαχη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΛΡ που πλειοψηφικά απέρριψε την παραχώρηση του ξωκκλησιού του Αγίου Νικολάου με τον περιβάλλοντα χώρο του στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Πρώτος μπήκε στο στόχαστρο λεκτικών επιθέσεων της δημοτικής αρχής Μπουρνούς-Βασιλόπουλου και των επιτελών συμβούλων της αυλής, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος κος Χρυσοφώτης.

Όμως ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε, όταν η Ευτυχία Σακατίδου κοινοτική σύμβουλος Ραφήνας, «τόλμησε» να ψηφίσει αρνητικά στο θέμα του Κοινοτικού Συμβουλίου περί παραχώρησης του ναΐσκου του Αγίου Νικολάου στο δήμο. Το λεκτικό bullying που δέχτηκε μέσω διαδικτύου από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και ιδιαίτερα από αντιδήμαρχο με λίαν προσβλητικό τίτλο, που δείχνει μεγάλη ασέβεια και στον ίδιο τον Άγιο Νικόλαο που παραμονές Χριστουγέννων έχει δεχτεί ανεπίτρεπτη εμπλοκή σε ανθρώπινη διαμάχη, ξεπέρασε κάθε όριο.

Η κατάσταση στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έχει πλέον εκτροχιαστεί, αφού η δημοτική αρχή Μπουρνούς-Βασιλόπουλου (αν και μεταξύ τους υπάρχει αβυσσαλέα αντιπαλότητα με στόχο τον δημαρχιακό θώκο της επόμενης εκλογής) διοικεί με έντονη κρυψίνοια, χωρίς να δίνει λογαριασμό ούτε ν’ απολογείται  σε κανένα, με αποτέλεσμα όταν κάποιος, πολίτης ή δημοσιογράφος, τολμήσει να δημοσιοποιήσει καταστάσεις και γεγονότα, να κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, χωρίς να αιτιολογούνται με χειροπιαστά στοιχεία τα ψεύδη.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης δυσαρέσκειας σε μεγάλη μερίδα  σκεπτόμενων δημοτών – ειρωνεία της τύχης ότι υπήρξαν ψηφοφόροι Μπουρνούς ή Βασιλόπουλου –  η οποία αρχίζει σιγά-σιγά αλλά σταθερά να βγαίνει στην επιφάνεια.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα