ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

42 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ October 04, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Η ιστορική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας είναι να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο πολιτικό σύστημα, χωρίς παλαιοκομματισμό, παραγοντισμούς και κλειστές πόρτες. Να είναι αυτή που θα βάλλει τέλος στο μνημόνιο και τις επιπτώσεις που αυτό έφερε. Να μη φοβηθεί να συγκρουστεί με συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες που ωφελούνταν και βασίζονταν στην πελατειακή σχέση με τα κόμματα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις που θα είναι εις όφελος των πολλών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΛΗΘΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ October 04, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Μετά από κάποιες ταβέρνες, δεν επιλέγουμε να μπούμε από την είσοδο στο ύψος του Λεωνίδα, αφού χρειάζεται περίπου δύο ώρες περπάτημα, αλλά από αυτή στη Λεύκας. Ένα πεσμένο συρματόπλεγμα που ίσα χωράει ένας άνθρωπος είναι η είσοδος για το Κτήμα Τατοΐου αναρωτήθηκα; Και όμως ναι! Όποιος θέλει να επισκεφθεί τον χώρο, μπαίνει σαν κλέφτης περίπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ October 03, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Σάββατο πρωί και αποφασίζω να επισκεφθώ και να ανακαλύψω τον Μαραθώνα, μια περιοχή που όπως αποδείχτηκε έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Ξεκινώ με το αυτοκίνητο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, η Λεωφόρος που διασχίζει ως το Καλλιμάρμαρο τον Κλασσικό Μαραθώνιο, εκεί που κάθε μαραθωνοδρόμος ονειρεύεται να τρέξει και να τερματίσει. Αφού περάσω το Πικέρμι , με τις πινακίδες που επισημαίνουν σε ποιό ύψος της διαδρομής βρίσκομαι, μπαίνω προς Νέα Μάκρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΑΡΘΡΑ / ΕΣΠΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ October 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Επιτροπή Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ύστερα από πρόταση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρίας Μαρίας Σπυράκη, ενέκρινε ένα πιλοτικό έργο και μια προπαρασκευαστική δράση, ύψους 1.000.000 ευρώ το καθένα, που μπορούν να φέρουν στην Ελλάδα νέους πόρους 2.000.000 ευρώ, επιπλέον του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΕΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, Ν.Ε.Π.Θ. October 02, 2016 / απο ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΣΧΑΚΗ (author)

Αναγκάζομαι να σας αποστείλω την παρούσα, λόγω της απρόσμενης και αιφνίδιας λήψης απόφασης από μέρους Σας για την εκ νέου προκήρυξη προς πλήρωση της κενής θέσης Αναπληρωτή Διοικητή στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ και Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, μολονότι εγώ ήμουν υποψήφια για την κατάληψη της εν λόγω θέσης κατά την διαδικασία προκηρύξεως που είχε λάβει χώρα ήδη από τα τέλη του 2015 και ενώ είχα ήδη υποβληθεί στην διαδικασία της συνέντευξης ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και ανέμενα την έκδοση της τελικής απόφασης για την πλήρωση της ανωτέρω θέσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΡΗΣ: ΩΣ ΠΟΤΕ Ο Δ.Α.Α. ΘΑ ΝΕΜΕΤΑΙ 22.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;

ΑΡΘΡΑ / ΣΠΑΤΑ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ September 30, 2016 / απο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΡΗΣ (author), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (author)

Οι κουτοπόνηρες μεθοδεύσεις για ροκάνισμα του χρόνου είναι καταδικασμένες. Τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος δείχνουν να αγνοούν τις προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αν το αεροδρόμιο, με βάση τον υποτιθέμενο μακροχρόνιο σχεδιασμό του, χρειάζεται κάποιες από αυτές τις εκτάσεις, ας τις απαλλοτριώσει. Τις υπόλοιπες ας τις απελευθερώσει, βάζοντας τέλος στην εικοσαετή ιδιότυπη ομηρία, που ούτε σε αποικιοκρατικά καθεστώτα δεν έχει προηγούμενο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΟ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ September 30, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Ίσως η μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για να έλθει στην εξουσία ήταν οι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα. Με βασικό σύνθημα την κατάργηση της κινητικότητας, την αύξηση των προσλήψεων και μεγαλόστομες εκφράσεις τύπου "θεσμική ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης" ή το "κράτος στην υπηρεσίας των πολιτών", κατάφερε να πείσει τους εργαζόμενους στο δημόσιο ότι λαμπρό μέλλον τους περιμένει με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ September 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

΄΄Σήμερα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, δίνοντας έμφαση στη σημασία της ναυτιλίας, της ασφάλειας στη θάλασσα και στο θαλάσσιο περιβάλλον. Η ελληνική ναυτιλία αποτελούσε και αποτελεί πρωταγωνιστή και πρωτοπόρα στο παγκόσμιο ναυτικό εμπόριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ