ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ November 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (author)

...Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ως η μόνη υπεύθυνη φιλελεύθερη παράταξη του ελληνικού Πανεπιστημίου, κρίνουμε αυτονόητη την καταδίκη ενός ακόμη φαινομένου που λαμβάνει χώρα εντός πανεπιστημιακού χώρου και απειλεί με φασιστικές πρακτικές την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τις αρχές της ακαδημαϊκής ελευθερίας...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΡΙΖΑ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

ΑΡΘΡΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΒΙΑ November 25, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας σε βάρος των Γυναικών (25η Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση στο σαλόνι υποδοχής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Νικολάου Βούτση, στην οποία παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Πάντζας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

ΑΡΘΡΑ / ΟΝΝΕΔ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ November 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο νεαρός Χάρης Χριστόπουλος, γιος του πρώην δημάρχου Ρ-Π και υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων Γιώργου Χριστόπουλου, ανέλαβε υπεύθυνος τομέα Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής της ΟΝΝΕΔ. Ένεκα τούτου απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ November 18, 2016 / απο ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΑ (author)

Και πάλι αυτοσχεδιάζουμε... θα έλεγε ο σπουδαίος Λουίτζι Πιραντέλο εάν έβλεπε τον τελευταίο ανασχηματισμό και μάλιστα το πολύπαθο Υπουργείο Πολιτισμού. Ένα Υπουργείο στο οποίο βολεύονται συνήθως κάποιοι φίλοι, «εξορίζονται» σημαντικά μεν, αλλά, «ενοχλητικά» στελέχη ή τοποθετείται ένας καλλιτέχνης για τις εντυπώσεις. Λοιπόν και πάλι, επικοινωνία και όχι ουσία. Γιατί το λέω αυτό;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ: «ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

ΑΡΘΡΑ / ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ November 17, 2016 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Κατά την εξέταση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, του Υπευθύνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Δαρειώτη, ο εισηγητής και βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς απηύθυνε μια σειρά κρίσιμων ερωτημάτων σχετικά με τον δανεισμό και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΟΥΚΗΣ November 16, 2016 / απο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΟΥΚΗΣ (author)

Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στην αγορά εργασίας. Και το Οκτώβριο τα δείγματα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, του επίσημου οργάνου του Υπ.Εργασίας που μετράει την απασχόληση έδειξαν ότι χάθηκαν 83.000 θέσεις εργασίας. Η αγορά εργασίας στην Ελλάδα αγγίζει τα μεγαλύτερα αρνητικά ιστορικά αποτελέσματα, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΑΡΘΡΑ / ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΕΡΤ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ November 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνίων και Ενημέρωσης, αναφορικά με την έγκριση συνολικής δαπάνης ύψους 192.005 ευρώ από την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για δυο νέες τηλεοπτικές εκπομπές κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.Η πρώτη εκπομπή.....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ «ΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΑ» (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ)

ΑΡΘΡΑ / ΟΝΝΕΔ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ November 15, 2016 / απο ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ (author)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η συλλογή βιογραφικών των μελών της ΟΝΝΕΔ που συμμετείχαν στη δράση «Θα μείνεις αμέτοχος;», που στόχο είχε να έρθουν οι νέοι, με τις προτάσεις και τις ιδέες τους, πιο κοντά στην Οργάνωση, στελεχώνοντας τους τομείς και τις γραμματείες της. Μέσω της πλατφόρμας.....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email