ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ August 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η κ. Δελαγραμμάτικα μας έστειλε μια διευκρινιστική επιστολή σχετικά με κάποια «λάθη» που μας προσάπτει σχετικά με την αναδημοσίευση άρθρου απ’ την προσωπική της σελίδα στο FB. Φυσικά δε μπορούσαμε να μαντέψουμε ότι είναι ενοχλητική για την παράταξη της παράταξης «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» οτιδήποτε θυμίζει ότι υποστηρίχτηκε προεκλογικά απ’ το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι φυσικά που δεν αναφέρεται πουθενά στο κείμενο. Να θυμηθούμε ίσως τη παροιμία «έχουν τη μύγα…»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ August 03, 2016 / απο ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ (author)

Εδώ και λίγο καιρό, μετά και τις μεγαλόστομες εξαγγελίες των 400.000.000 $ επενδύσεων, οι τυμπανοκρουσίες, οι φιέστες και οι φανφαρονισμοί του «Δημάρχου – μάνατζερ», έχουν δώσει τη θέση τους στην αγανάκτηση. Η Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα, μέσα σε μια θύελλα από παραιτήσεις αντιδημάρχων, ανυπόφορη χυδαιότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανεξαρτητοποιήσεις, αποδεικνύεται πλήρως ανίκανη να διαχειριστεί την απλή καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών του Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Γ. ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ»

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ August 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου οι προμηθευτές της εταιρείας «Μαρινόπουλος», να μην συμπεριλάβουν στις φορολογικές τους δηλώσεις και να μην φορολογηθούν για τα μη εξοφληθέντα τιμολόγια που έχουν εκδώσει προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει για το συγκεκριμένο ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

WIKILEAKS: Η ΕΥΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ July 31, 2016 / απο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ (author), vimaonline.gr (author)

Οι Τζιχαντιστές από την άλλη πλευρά, θεωρούν πως ένας χερσαίος πόλεμος με την Αμερική και τη Δύση γενικότερα, θα συσπειρώσει όλο τον μουσουλμανικό κόσμο μαζί τους, θα διαμορφωθεί έτσι σκηνικό παγκόσμιας σύγκρουσης και θα επιβεβαιωθούν οι θρησκευτικές τους γραφές τις οποίες ακολουθούν με ευλάβεια. Οι Τζιχαντιστές φέρεται να ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη στην πόλη Dabiq, στην οποία σύμφωνα με τις γραφές θα συγκρουστούν τα ισλαμικά στρατεύματα με τα στρατεύματα της Δύσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Η ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΟΨΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ July 29, 2016 / απο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (author)

Πόσο χρόνο και με πόση σοβαρότητα ασχολήθηκε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με την Συνταγματική αναθεώρηση; Την απάντηση δίνει το ίδιο το περιεχόμενο των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναλύσω μόνο δύο που αρκούν για να καταλάβει κανείς πως «σκέπτονται» και πως κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι. Με βάση την πρόταση Τσίπρα λοιπόν το Σύνταγμα πρέπει να προβλέπει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΒΟΥΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ July 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης οικονόμου με θέμα «Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος;» όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΡΔΟΣ 1,5 ΔΙΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΕΡΔΟΣ July 25, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», έντυπο παραδοσιακά φίλια προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία, διαβάσαμε μόνο τις ημέρες που πέρασαν τον επίσημο απολογισμό έργου των 15 μηνών λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Μια Γραμματεία την οποία δημιούργησε η κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει σε πέρας τη σημαντικότερη παράμετρο του κυβερνητικού σχεδιασμού, την πάταξη της διαφθοράς και την είσπραξη από αυτήν των μέγιστων δυνατών χρηματικών οφελών!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΟ ΓΗΡΑΙΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΡΘΡΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ July 25, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Είναι πολύ κρίμα να χάνεται ένας άνθρωπος… Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηλικιωμένου συμπολίτη μας, από το κεντρικό Πικέρμι, που απεβίωσε προχθές μετά από την άνανδρη επίθεση ληστών στην οικεία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ