ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΗΝΥΜΑ June 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης, η Περιφέρεια Αττικής, προσπαθεί, παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών της, να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της μεγαλύτερης σε πληθυσμό και ιδιαίτερα επιβαρυμένης σε περιβαλλοντικά προβλήματα, περιφέρειας της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, οι δράσεις και τα έργα της αποσκοπούν σε όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων της, όπως τα τεχνικά έργα που στοχεύουν εκτός των άλλων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α.: ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ - ΥΓΕΙΑ!!!

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ June 03, 2016 / απο Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α. (author)

Φωτίου: Δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στα Κέντρα Ειδικής Αγωγής που είναι απλήρωτοι. Για τους διωγμούς των παιδιών με αναπηρία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν να πληρώσουν τα τροφεία: άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ «ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ»

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ June 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η κυβέρνηση εκτός των άλλων δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η ελληνική κρίση δεν είναι απλώς μια κρίση δημοσιονομική αλλά μια κρίση ταυτότητας. Επί της ουσίας είναι το πρόβλημα της Ελλάδας να σταθεί, να δημιουργήσει και να καινοτομεί σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον ελεύθερου ανταγωνισμού. Και αυτό το πρόβλημα είναι από μόνο του ένα παράδοξο, μια ιστορική ανακολουθία, γιατί οι Έλληνες από τις απαρχές μας είμαστε λαός εμπορικός, που συλλαμβάνει το πνεύμα των καιρών και δημιουργεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ June 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, τις θερμές ευχαριστίες μας, τόσο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόκληση του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, όσο και για τη συμμετοχή σας, στο 2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα Παλαιμάχων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, τη Δευτέρα, 16 Μαϊου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΑΣΑ, ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, σχετικά με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών των ανέργων στις συγκοινωνίες ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ομιλούσα στην αντιπροσωπεία του συμβουλίου της Ευρώπης  (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΦΡΑΚΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, AD HOC May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την ad hoc Επιτροπή του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την κατάσταση προσφύγων, μεταναστών και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, συνάντησε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αντικείμενο το κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού / μεταναστευτικού. Σημειώνεται ότι η ad hoc Επιτροπή πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας (30-31 Μαΐου), κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Βουλής, κ. Νίκου Βούτση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ May 31, 2016 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ (author)

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία σας στην ημερίδα με θέμα «Δημόσιες, Δημοτικές και Ιδιωτικές Δασικές Εκτάσεις», που ο Σύλλογος «Ενότητα» Διασταύρωσης Ραφήνας διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 29 Μαΐου στο Εντευκτήριο της Διασταύρωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ (author)

Σε σύσκεψη που έγινε με πρόσκληση του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, στην οποία μετείχαν το Λύκειο των Ελληνίδων, η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας, το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», η Ένωση Γυναικών Κρήτης, ο Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών, η Ένωση Γυναικών Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων, ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ