ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π (αριστερά), Ανδρέας Βασιλόπουλος (δεξιά). Στο μέσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μισοκοίλης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ιστορικό γεγονός η ξαφνική αλλαγή της Δημοτικής Αρχής από Ψυττάλεια σε Πλατύ Χωράφι, χαρακτηρίζει την χθεσινή κατά πλειοψηφία απόφαση της δημοτικής αρχής Ρ-Π υπέρ της κατασκευής – λειτουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ο γραμματέας του Δ.Σ. κι επικεφαλής της «Δύναμης πολιτών» κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος. Πολιτική ήττα και παλινωδίες Βασιλόπουλου, χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης την αλλαγή στάσης του αντιπάλου του, υπονοώντας ότι επηρεάστηκε απ’ την παρουσία πολλών ατόμων στο ακροατήριο, που όμως δεν ήταν δημότες του οικείου δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Μαυρωτάς (άκρο αριστερά) σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ραφήνα, δίπλα του ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Γ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ: «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ»

ΑΡΘΡΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ April 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Παιδείας του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς, τοποθετήθηκε σήμερα κατά την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ April 14, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων με θέμα την «Άμεση λύση στο πρόβλημα της σχολικής μεταφοράς και ισότιμη μεταχείριση για όλους τους μαθητές», όπως πιο κάτω αναφέρεται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΡΘΡΑ / ΚΡΑΣΙ, ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ April 14, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση το γεγονός της επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, καθώς πρόκειται για ένα αγροτικό προϊόν, εξαγώγιμο που δεν αποτελεί προϊόν πολυτελείας. Με την επιβολή του Ε.Φ.Κ. οι κλάδοι της αμπελουργίας και της οινοποιίας πλήττονται ανεπανόρθωτα ειδικά στην Αττική, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, και ενώ οι δραστηριότητες τους είχαν αυξητική πορεία και απασχολούσαν τουλάχιστον 200.000 εργαζομένους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 13, 2016 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ (author)

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος θα συζητηθεί και θα ληφθεί(;) απόφαση για το παρακάτω θέμα: Απόφαση περί έγκρισης της Χωροθέτησης Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων σύμφωνα με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ April 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε απάντηση της (Αρ. Πρωτ. 2833/02-02-2016) ερώτησης μας, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μας έκανε γνωστές τις ενέργειες της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος της υποστελέχωσης των ολοήμερων σχολείων στην Ανατολική Αττική. Παρά τις προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, παραμένουν λειτουργικά κενά, που υπερβαίνουν τις 1.300 ώρες, σε Σχολικές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ & ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΓΑΠΗ, ΦΟΒΟΣ, ΜΟΝΟΠΑΤΙ April 12, 2016 / απο DON MIGUEL RUIZ (author)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παρά ένα όνειρο. Ζούμε σε μια φαντασίωση, όπου όλα όσα πιστεύουμε για τον εαυτό μας είναι αληθινά μόνο για μας. Η αλήθεια μας δεν είναι αλήθεια για κανέναν άλλο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών η των γονιών μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ April 12, 2016 / απο ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΪΜΕΝΑΚΗ (author)

Γνωρίζουμε όλοι πως ο Δήμος Διονύσου αποφάσισε στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, να διαθέσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό (165.000 ευρώ) για προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, μέσα στις σχολικές μονάδες μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου για το έτος 2015 - 2016. Την απόφαση αυτή έλαβε , χωρίς βέβαια να συμβουλευτεί εκπαιδευτικούς , συλλόγους γονέων και δημότες .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email