ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ February 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η εταιρεία ταχυμεταφορών Τ.Ν.Τ., στα πλαίσια του Προγράμματος "Μεταφέρουμε την Ελπίδα", πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, προσφορά συσκευασμένων τροφίμων και άλλων ειδών, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου. Σε απάντηση αυτής της προσφοράς η αντιδήμαρχος κ. Κιμπιζή απηύθυνε ευχαριστήρια επιστολή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ February 15, 2016 / απο ΜΑΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ (author)

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου, ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης καλωσορίζει τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχουν για τη νέα δημοτική αρχή οι διαδικασίες διαβούλευσης και η συμμετοχή των ενεργών πολιτών στη διαδραστική επικοινωνία με το Δήμο, ενώ αξιομνημόνευτη είναι και η αναφορά του στην ουσιαστική λειτουργία των θεσμών, κατά την ομιλία του την ημέρα της ορκωμοσίας του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΥΛΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΥΣΗ February 15, 2016 / απο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (author)

Με αφορμή την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Συνεννόησης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων/ ΠΡΩΣΥΝΑΤ με τίτλο "Και σύμμεικτα και καύση και επέκταση της Φυλής" [12/2/2016] [http://prosynat.blogspot.gr/2016/02/blog-post_12.html] οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece επανέρχονται στο θέμα "Διαχείριση αστικών αποβλήτων"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ February 12, 2016 / απο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (author)

Ο λόρδος Βύρων υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές του Ρομαντισμού και της Πολιτικής Ελευθερίας. Ο ποιητής επισκέφτηκε την Αθήνα στις 24-12-1809 και έμεινε έως τις 5-3-1810 και από τις 18-7-1810 έως τις 22-4-1811, οπότε έφυγε για την πατρίδα του. Η πρώτη, λοιπόν, περίοδος της διαμονής του στην Αθήνα κράτησε δέκα εβδομάδες και περιλάμβανε περιηγήσεις σε όλη την Αττική. Ειδικότερα, στις 13-1-1810 επισκέφθηκε την Ελευσίνα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ταξίδεψε στη Βάρη, στο ΣΟΥΝΙΟ, στην ΚΕΡΑΤΕΑ και στο Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ February 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author), ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (author)

Ένα λάθος έγινε η αιτία να έλθουμε σε προσωπική επαφή με το προεδρείο του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ. Ένα καλόδεχτο λάθος που έγινε αιτία να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον ξεχωριστό Κερατιώτη Δημήτρη Πετρολιάγκη, που σήμερα ζει στη Νορβηγία. Όπως γράφει με πολύ αγάπη ο συχωριανός του Σπύρος Παπαθανασίου, αντιπρόεδρος του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΑΚΕΛΟΣ ‘’ΝΤΡΑΦΙ’’: ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΝΤΡΑΦΙ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ February 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Φωτιά έχει ανάψει η παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου στη κοπή πίτας των κατοίκων του Ντραφίου κι η παρέμβασή του περί απόσχισης του οικισμού απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κι η μεταφορά στον οικείο του δήμο, την Πεντέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ February 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν. Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα την ασφαλή λειτουργία των παιδότοπων και των παιδικών χαρών, που χρειάζεται άμεσες αποφάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΝΑΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ February 05, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Το αποκορύφωμα της πλειοψηφίας Ψηνάκη που καταρρέει, ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. Μαραθώνα στις 4 Φεβρουαρίου, όταν η πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου απέτυχε να εκλέξει νέο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου στη θέση του παραιτηθέντος Σπύρου Λιβαθινού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ