ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

Πίνακας λιμάνι Ραφήνας (ΦΩΤΟ: έργο της ζωγράφου Φούλης Μητσιάλη)

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΕΛ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ January 23, 2016 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, λέει ο λαός. Η πολιτική του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου στο πρόβλημα της αποχέτευσης ξεπερνά ακόμα και την παροιμία. Θυμίζει τον καπετάνιο στο Σουέλ της Ιωάννας Καρυστιάνη, που ταξιδεύει με το φορτηγό πλοίο του στον Ειρηνικό, και κανείς δεν έχει αντιληφθεί, ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του, ότι δεν βλέπει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΡΙΑ January 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Ελένη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας. Είναι μια μάνα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της με αξιοπρέπεια περισσή, διατηρώντας ένα πάγκο στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη όπου τους καλοκαιρινούς μήνες πουλά ποπκορν και μαλλί της γριάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΧΟΡΗΓΟΙ, ΕΘ.Ο.Ρ.Π. January 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με την παρούσα επιστολή η Εθελοντική Ομάδα Ραφήνας Πικερμίου (ΕΘ.Ο.Ρ.Π.) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της πρός όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο αίτημά της για παραχώρηση χορηγιών και προσφορών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: «ΣΕ ΝΕΑ ΡΟΤΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015»

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ January 20, 2016 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

Η χρονιά που πέρασε, τονίζει η Περιφερειάρχης, υπήρξε μια χρονιά «γεμάτη», κατά την οποία η σημερινή Διοίκηση κλήθηκε να αναλάβει άμεσα σειρά πρωτοβουλιών, θέτοντας τις βάσεις για την προώθηση του διπλού στόχου, που είχε θέσει προεκλογικά: Την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και των οξυμένων κοινωνικών αναγκών, μέσα από την προώθηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης και την ανάγκη αλλαγής του προτύπου άσκησης διοίκησης. Δύο στόχοι που θα συνεχίσουν να οδηγούν τις ενέργειές της και κατά τα επόμενα χρόνια της θητείας της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟ 2015

ΑΡΘΡΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ January 19, 2016 / απο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ (author)

Σύμφωνα με το πρόσφατο Βαρόμετρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ηνωμένων Εθνών (ΠΟΤ ή UNWTO), σημειώθηκε αύξηση κατά 4,4% στις διεθνείς τουριστικές αφίξεις το 2015, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό από το 2010. Συγκριτικά με το 2014, το 2015 ταξίδεψαν περίπου πενήντα εκατομμύρια περισσότεροι τουρίστες σε διεθνείς προορισμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΡΩΤΗΣΗ January 19, 2016 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Σε Ερώτηση που κατέθεσε στις 27/11/2016 η Εύη Χριστοφιλοπούλου βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα κενά στα σχολεία της Ανατολικής Αττικής απάντησε αλλά… δεν απάντησε ο Υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΑΚ

ΑΡΘΡΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 18, 2016 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Η ΠΡΩΣΥΝΑΤ δίνει στη δημοσιότητα κείμενο αναλυτικού σχολιασμού της απόφασης του ΕΔΣΝΑ, για την απευθείας ανάθεση της διαχείρισης του ΕΜΑΚ Φυλής και της ανοιχτής επιστολής που της έστειλε το γραφείο της προέδρου του ΕΔΣΝΑ κας Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ January 16, 2016 / απο kirkinews.gr (author), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (author), ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα της ηλιθιότητας είναι ένα θέμα για το οποίο δύσκολα μπορεί να γράψει ή να μιλήσει κανείς. Είναι δύσκολο ακόμα και να αναφερθείς σ’ αυτό με τρόπο αντικειμενικό και αποστασιοποιημένο αφού, όποτε αναφέρεσαι στην ηλιθιότητα και τους ηλίθιους, αυτόματα υπονοοείς ότι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Πράγμα που μπορεί να μην ισχύει. Κι αν δεν ισχύει -αν, δηλαδή, είσαι ηλίθιος- δεν το καταλαβαίνεις. Από αυτή την άποψη η ηλιθιότητα είναι κάτι σαν την κακοσμία στόματος, ή το κακό γούστο. Παρόμοια φαινόμενα και τα τρία, αν και όχι εξίσου επιζήμια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ