ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ January 22, 2015 / απο ΚΙΡΚΗ (author)

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, που έδωσες εντολή για συναίνεση και συναίνεση δεν είδες, που δήλωνες ότι δεν θέλεις εκλογές, αλλά εκλογές σου φόρτωσαν στην πλάτη, που ζητάς να παραμείνεις στη ευρωζώνη και αμφιβάλεις αν θα είσαι μέσα, που θεωρείς το ευρώ εθνικό νόμισμα κάτι που κάθε λίγο και λιγάκι αμφισβητείται, καλείσαι πάλι να δώσεις λύση στο αδιέξοδο με την ψήφο σου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, Β΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 21, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

Τα τελευταία 5 χρόνια τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών σε βάρος του ελληνικού λαού έφεραν την ελληνική κοινωνία αλλά και την οικονομία στο απροχώρητο. Υπάρχει λοιπόν επιτακτική ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε για αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και για το τέλος της ανθρωπιστικής κρίσης, στην οποία οδηγηθήκαμε. Όμως αυτό που απασχολεί σήμερα τους πολίτες είναι πως οι εξαγγελίες θα γίνουν πράξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ KAI ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 20, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

Οι μέρες και οι στιγμές που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ιστορικές. Για το λαό μας, για τη χώρα, για την ίδια την Ευρώπη. Για την Αριστερά, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, σχεδόν λοιδορήθηκε και απομονώθηκε για τις θέσεις της. Η εικονική ευμάρεια, που το κατεστημένο καλλιέργησε και στήριξε, προκειμένου να εξασφαλίσει την ίδια του την ύπαρξη, δουλεύοντας παράλληλα τη διαπλοκή, τον παρασιτισμό, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό και τελικά τη σαπίλα, έκανε την Αριστερά να φαντάζει με τις θέσεις της ως κάτι το ουτοπικό, ως κάτι ιδεατό, και πολλές φορές γραφικό, που πολύ απλά δεν είχε θέση στην πραγματικότητα. Έτσι έλεγαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΛΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ…

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 19, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Διάφοροι σχολιαστές, δημοσιογράφοι και πολιτικοί τις τελευταίες μέρες ξιφουλκούν για την απόφασή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Αντ. Σαμαρά ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ένα κάλεσμα συστράτευσης όλων των ευρωπαϊκών, δημοκρατικών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου για να κρατηθεί όρθια η χώρα, με ζωντανή την κοινωνία, εντός της Ευρώπης, με σταθερότητα και ασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. January 18, 2015 / απο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, είναι μια περιφέρεια με 56 πόλεις και με τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης καθώς διαθέτει ευρύ θαλάσσιο μέτωπο, σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, θαυμαστό φυσικό πλούτο. Έργα αστικών αναπλάσεων, ανάπτυξης λιμένων, πολεοδομικού σχεδιασμού, είναι πολιτικές και στόχοι που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και να αναδείξουν την περιοχή μας .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

ΑΡΘΡΑ / ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δέσποινα Αφεντούλη Δρ Κοινωνιολογίας-Δημοσιογράφος αν και πολύ νέα, έχει διατελέσει εντεταλμένη Γραφείου Τύπου – εκπρόσωπος Τύπου του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, έχει ασχοληθεί με τους τομείς τουρισμού, πολιτισμού, παιδείας, χωροταξίας και Νέας Γενιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 12, 2015 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για τη χώρα. Μια κυβέρνηση που έχει υποβαθμίσει ως το μη παρέκει τη Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. Μια κυβέρνηση που έχει κηρύξει και συνεχίζει ανηλεή πόλεμο κατά των πολιτών. Μια κυβέρνηση που απαξιώνει και αποδυναμώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί τη θέλει μόνο τυφλό, εκτελεστικό όργανο των πολιτικών λιτότητας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ) / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣΙΠΠΟΦΑΕΣ

17 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

14 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

14 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

14 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

15 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ