ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ December 06, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Πληθαίνουν οι φωνές εντός του Κοινοβουλίου που ζητούν το αυτονόητο, αυτή τη στιγμή που όλα κρέμονται σε μια κλωστή για την αποδέσμευση της πατρίδας απ’ τον ασφυκτικό βραχνά που έχουν επιβάλλει οι πιστωτές της χώρας, έστω και την ελάχιστη Εθνική συνεννόηση για να περάσουμε τον Ρουβικώνα της οικονομικής εξαθλίωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση και η ομιλία στη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου που ζητά εθνική συνεννόηση έστω την ύστατη στιγμή και παρατίθεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ December 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού αποδεικνύοντας την τεράστια σημασία της έννοιας της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο, το περιβάλλον αλλά και όλα τα έμβια όντα. Όντας και ο ίδιος εθελοντής είχα και έχω την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά το φρόνημα και το αίσθημα αλληλεγγύης των συνδημοτών μου και όχι μόνο σε καίριες στιγμές. Ο Δήμος μας μπορεί να υπερηφανεύεται για την έντονη κοινωνική δράση των εθελοντών μας σε όλους τους τομείς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ December 05, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ (author)

«Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, Τις τελευταίες ημέρες η συγκυβέρνηση παίζει το ρόλο του δήθεν αντιστασιακού απέναντι στην τρόικα. Ένα ρόλο, πάνω σε ένα κακοστημένο σενάριο, που από το 2010 το έχουμε δει να παίζεται καμιά δεκαπενταριά φορές. Διαπραγματεύεται σκληρά, βάζει «κόκκινες» γραμμές – λέει – θέτει τάχα τελεσίγραφα, δημιουργεί δήθεν εμπλοκές και ένα σωρό άλλα, χωρίς καμία πειθώ βέβαια. Είναι ένα πολυπαιγμένο σενάριο δίχως θεατές. Και ας μην πούμε και για τις εκατό δόσεις και ένα σωρό άλλες παλινωδίες μέσα από τις οποίες γελοιοποιείτε καθημερινά έναν ολόκληρο λαό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΑΡΘΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στη χθεσινή εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, παρέστη ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ*

ΑΡΘΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑ.ΧΩ.ΜΕ December 04, 2014 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (author)

Στο αριστερό κίνημα έχουν γίνει πολλές συζητήσεις διαχρονικά για το περιεχόμενο του «εναλλακτικού προγράμματος» της Αριστεράς ενώ υπάρχουν ποικίλες ιστορικές εμπειρίες στην προσπάθεια υλοποίησης του. Κατά κανόνα, είτε λόγω αντικειμενικών αιτίων (βαθμός ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων), είτε λόγω υποκειμενικών δυσκολιών (επίπεδο ανάπτυξης του αριστερού κινήματος), γινόταν διάκριση μεταξύ «άμεσων» και «μακροπρόθεσμων» στόχων, «μίνιμουμ» και «μάξιμουμ» αιτημάτων, «εκλογικών προγραμμάτων» και «προγραμμάτων στρατηγικής» κοκ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΘΡΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ December 03, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Παρέμβαση του ανεξάρτητου βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου, για δημιουργία ΙΕΚ βοηθών νοσηλευτών σε κάθε Υγειονομική Περιφέρεια της Ελλάδας, μέσω ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό, όπως περιγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΝΑΚΗΣ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΩΝ 5 ΛΕΠΤΩΝ

ΑΡΘΡΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ December 02, 2014 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (author)

Όπως μας πληροφόρησε, μέσω διαδικτύου, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης, μέσα σε 5 λεπτά και τι δεν του έδωσε ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης. Τι αντιπλημμυρικά έργα, τι δημοτική συγκοινωνία, τι έργα οδοποιίας… Τώρα ή είναι τόσο αφελής ο Δήμαρχός μας, ή μας δουλεύει χοντρό γαζί. Και στις δύο περιπτώσεις, όποια κι αν ισχύει, άσχημα τα μαντάτα για εμάς τους δημότες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ

ΑΡΘΡΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ December 01, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με την αποχή να φτάνει το 67%, ο δήμος Καισαριανής ανέδειξε δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’, ο οποίος στις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν χθες εξασφάλισε ποσοστό 51,52% έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Κοντόσταυλου που υποστηρίχτηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρε ποσοστό 48,48%.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email