ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΕΣΒΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Farid Fernández τη Δευτέρα 25 Μαΐου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι συμβάσεις για δύο σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής υπογράφηκαν στις 30 Απριλίου 2015 από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τα έργα: «Αναπαλαίωση κτιρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Κρωπίας» και «Ενίσχυση της αντιολισθηρότητας οδοστρώματος οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου (κέντρο) με το δήμαρχο κ. Ζαμάνη και τον διοικητή Π.Υ. κ. Ανδρεόπουλο  (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ/ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που επιτελείται για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Κτήματος Τατοΐου και την ταυτόχρονη ανάδειξη της μεγάλης περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και ιστορικής του αξίας που θα το καταστήσουν σημαντικό πόλο έλξης για το κοινό, στήριξε τη δράση «πεζοπορίας και ξενάγησης στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου» που διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, τον Σύλλογο Φίλων του Κτήματος και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ LET’S DO IT 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, LET' S DO IT April 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece 2015», που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στη χώρα μας και στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη διάδοση του μηνύματος της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και της διαχρονικής αξίας του εθελοντισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ, ΚΩΛΥΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε τρεις συσκέψεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) με τον Αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΙ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην κοπή της πίτας του Ομίλου Φίλων του Δάσους παραβρέθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στη Δεκέλεια Βαρυμπόμπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη ανταπόκριση των φαρμακοποιών της ανατολικής Αττικής (120 συνολικά) στο κάλεσμα των διοργανωτών της ημερίδας με θέμα «Οι πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο» που είχε κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο φαρμακοποιός ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές όπως κάποιες στην αν. Αττική, είναι ο πρώτος που έρχεται σε επαφή με τον πάσχοντα συνάνθρωπό του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και της κατάρτισης του νέου ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου είχε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου δύο συσκέψεις σε κλίμα συνεργασίας με εκπροσώπους των δήμων Διονύσου και Ωρωπού για τον προγραμματισμό των έργων που θα υλοποιηθούν στις περιοχές αυτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email