ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ/ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ November 08, 2014 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Χάνονται τα χρήματα της αποχέτευσης που δήθεν είχε εξασφαλισμένα από το 2011 ( το πόσο των 73 εκατ. Ευρώ) ο δήμος Παλλήνης για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης σε Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη. Ψέματα επίσης ότι θα επιστραφούν χρήματα σε κάποιους που έχουν ήδη συνδεθεί στο Γαργηττό και ότι οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος κατασκευής των εσωτερικών δικτύων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το έργο «Αποχέτευση ομβρίων Αναβύσσου, τμήμα περιοχής επέκτασης Α' κατοικίας Αναβύσσου», συνολικού προϋπολογισμού 17.300.000 €.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΩΠΙΑ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για την πορεία του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος του Ρέματος «ΞΕΡΕΑΣ» Αγίας Μαρίνας Δήμου Κρωπίας ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννη Ασπρουλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….(ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Υπό τον φόβο επερχόμενης θεομηνίας, οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου, Αντώνης Παλπατζής και Παναγιώτης Καλφαντής, φρόντισαν πριν γίνει το κακό να καθαρίσουν τον αγωγό όμβριων στην αρχή της Λ. Αχαιών στο Ντράφι και να διευθετήσουν την έναντι λεκάνη των 2 ρεμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ; ΑΦΟΡΜΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ November 07, 2014 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Θυμάστε την περσινή διαβεβαίωση του (τότε δημοτικού συμβούλου) κ. Βασίλη Πιστικίδη ότι τα θηριώδη πρόστιμα, λόγω έλλειψης αποχέτευσης στη Ραφήνα, δεν θα πληρωθούν από το δήμο αλλά από την Ελληνική Δημοκρατία; Αποφεύγω να χαρακτηρίσω την ιδεολογική αυτή θέση με την οποία διαφωνώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ/ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΔΙΤ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση στερεών αποβλήτων – Τοπικό σχέδιο δράσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων» διοργάνωσαν την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού και ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΟΥ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΓΚΕΡΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Δ.Σ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πολλά λόγια στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στην Κερατέα, με θέμα τα τοπικά σχέδια δράσης, διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, που είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν οι ΟΤΑ, χωρίς καμιά αναφορά ως προς το τι θα γίνει με τους ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο μεσοδιάστημα, μέχρι η σωστή διαχείριση απορριμμάτων γίνει πράξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ November 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email