ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ & ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ March 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες εσωτερικής ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πικερμίου, απολύτως αναγκαίες για την εξυπηρέτηση άθλησης μεγάλου αριθμού αθλουμένων, τόσο μελών του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου (Α.Ο. Πικερμίου) αλλά και πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ March 13, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου προκειμένου να συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο Φύλλο» που περιλαμβάνει διετείς συμπράξεις σχολείων από Ελλάδα και Κύπρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

4ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΕΙΑ – ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ March 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, προανάκρουσμα του μεγάλου του αυθεντικού κλασσικού Μαραθώνιου, συνδυάζει την ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών ιδιοτήτων, με την καλλιέργεια και ανάδειξη των πολιτιστικών αξιών του αθλητισμού, του συναγωνιστικού πνεύματος και των κλασσικών ιδανικών του αθλητισμού».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕΟ March 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), είχε σήμερα, στην Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Η συζήτηση με την αντιπροσωπεία, η οποία αποτελείτο από την Πρόεδρο του Δ.Σ., Δήμητρα Αλμπάνη και την Πρόεδρο του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Αικατερίνη Κατσούρη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ – ΜΩΡΑΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ March 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, βρέθηκε ο συντονισμός της δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος καθώς και η εξέλιξη του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του ΠΕΠ Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΠΡΙΝ ΚΑΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ March 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9 Μαρτίου) με σκοπό την αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ρένα Δούρου, τρίτη από αριστερά (ΦΩΤΟ: )

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ρένα Δούρου: «Πραγματική έξοδος από την κρίση θα υπάρξει μόνο με την ανάδειξη, την κατοχύρωση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων». Σε εκδήλωση που συν-διοργάνωσαν χθες το βράδυ η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών ΔΙΟΤΙΜΑ, με θέμα «Γυναίκες και Εξουσία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΑΠΟ 2013 ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ March 09, 2015 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Το Φλεβάρη του 2013, μια σειρά από φορείς της Ηλιούπολης, σε συνεργασία και με την υποστήριξη της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, προκάλεσαν συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, στο οποίο παρουσίασαν ολοκληρωμένη πρόταση για ένα τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων, με τη λογική της αποκέντρωσης και πυρήνα την προδιαλογή και ανάκτηση των υλικών. Σε αντιδιαστολή με τη λογική της συγκεντρωτικής διαχείρισης σύμμεικτων απορριμμάτων και τα έργα ΣΔΙΤ, που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Σγουρού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ