ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ February 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Φλεβάρη του 2015 στο Λαύριο, λήφθηκαν αποφάσεις για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ Υ/Σ & ΑΓΩΓΟΥ Υ.Τ. ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΗ February 15, 2015 / απο Π. ΛΑΒΔΑ (author)

Ο αγώνας για απομάκρυνση του υπόγειου αγωγού Υψηλής Τάσης που θα μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα από την Εύβοια στην Αττική καταλήγοντας στον υποσταθμό της Ανατολής, των παρακείμενων του έργου κατοίκων συνεχίζεται, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο μήνυμα που μας έστειλαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. Οι χθεσινές εργασίες αφορούν τη θεματική ενότητα «Διαχείριση Απορριμμάτων – Διεθνής Εμπειρία» συνεχίζονται με ομιλίες των κ.κ. Γεωργίου Κρεμλή, Σωτήρης Λεοντάρης, Sapir Doron, Anne Vandepoutte, Philip Nugent, Francesco Giró i Fontanals, Gil Aroyo, Michal Len, Ioannis Bakas, Peeter Eek, Christian Ehrengruber, Ξενοφώντος Κακάτσιου, Lisa Labriga, Αντώνη Μαυρόπουλου και Johann Mayr.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, σήμερα, οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για τη βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναδάση το 2014 επί αναδασώσεως στο Δασαμάρι  (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΑΣΟΣ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΑΣΑΜΑΡΙ February 13, 2015 / απο ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS (author)

Η πελατειακή τακτική του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου θυσιάζει τις δασικές εκτάσεις, τονίζει η ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών «Δασαμάρι SOS» και καταγγέλλει την παρέμβαση στην οριοθέτηση οικισμών της νέας δημοτικής αρχής με την προσθήκη και της περιοχής Δασαμάρι, που έχει επιχειρηθεί κατά το παρελθόν να περιέλθει σε οποιαδήποτε σχέδια τσιμεντοποίησης, όπως επισημαίνεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ 3ΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξεκίνησε σήμερα το 3ήμερο διεθνές συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων που οργάνωσε η περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, ώστε να τεθούν οι βάσεις για την υλοποίηση του σχεδιασμού επεξεργασίας των απορριμμάτων στην πηγή, με τίτλο «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ORIA ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ February 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., η Περιφερειακή Ενότητα ανατολικής Αττικής, οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού και ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «Χρυσή Τομή», συνδιοργανώνουν επιμνημόσυνη δέηση για το πολύνεκρο ναυάγιο του ORIA.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ V/S ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ February 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έγκαιρα και αποτελεσματικά οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής αντιμετωπίζουν το υπό εξέλιξη φαινόμενο της κακοκαιρίας με τις χιονοπτώσεις. Συγκεκριμένα, χάρη στις ενέργειες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας διατηρείται ανοικτό το οδικό δίκτυο και οι παράδρομοι της Εθνικής Οδού, που είναι στην αρμοδιότητά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ