ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΥΟ! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ February 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Περιφέρεια Αττικής, μετά την έκδοση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, το οποίο είναι σε ισχύ μέχρι και την Τετάρτη 11/02/2015. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των πολιτών και να διατηρήσουν προσβάσιμο στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο που βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ KIRKINEWS ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΜΕ, ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ February 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η προσπάθεια του kirkinews στην κριτική δημοσιογραφία και όχι απλά στην παρουσίαση των ειδήσεων με τη σπουδή ανάρτησής τους χωρίς τη βάσανο του σχολιασμού πολλών εξ αυτών, αναγνωρίζεται από συναδέλφους των κεντρικών ΜΜΕ που μας παρακολουθούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 150ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λαυρεωτική ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου είχε ίσως την πιο ευχάριστη ενασχόληση καθώς η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του νεότερου Λαυρίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 05, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνα και με την προηγούμενη και με την παρούσα Δημ. Αρχή, στο αποκαλούμενο «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΔΔΥΠΠΥ», εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών του «Καλλικράτη». Είναι σύμφωνο με τις ντιρεκτίβες της Ε.Ε., που εφαρμόζουν με πάθος οι κυβερνήσεις της πατρίδας μας όπως και εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση που πρόσκεινται στις κυβερνητικές παρατάξεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΥ ΜΑΝΤΡΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ February 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους προχωρά ένα σημαντικό αθλητικό έργο στην περιοχή Διάκου Μάντρες, το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και δεκαετίες. Μοιραίο πρόσωπο για τη στασιμότητα-βάλτωμα του εν λόγω έργου, ο σημερινός αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου (συν δήμαρχος) Βαγγέλης Μπουρνούς

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ February 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ:772ΞΝ-0ΝΕ) εντάχθηκε η πράξη Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δήμου Σαρωνικού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα Προτεραιότητας «02- Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση Ποιότητας Ζωής» συνολικού προϋπολογισμού 61.500€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη ανταπόκριση των φαρμακοποιών της ανατολικής Αττικής (120 συνολικά) στο κάλεσμα των διοργανωτών της ημερίδας με θέμα «Οι πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο» που είχε κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο φαρμακοποιός ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές όπως κάποιες στην αν. Αττική, είναι ο πρώτος που έρχεται σε επαφή με τον πάσχοντα συνάνθρωπό του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, στη συνεδρίαση της 30.1.2015, εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή της στην μεθόδευση των απερχόμενων Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιουνίου, για την μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ