ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΛΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩN SUCCESS STORIES ΚΟΙΝΣΕΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ "ΜΕΣΟΓΑΙΑ" March 03, 2015 / απο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ "ΜΕΣΟΓΑΙΑ" (author)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παλλήνης», που εντάσσεται στη Δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ March 02, 2015 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ (author)

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων Δήμου Βύρωνα συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης & Προγραμματικού Σχεδιασμού κ. Ελισάβετ Τασούλη και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ), ΜΕ ΔΙΤΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΝΗΣΙΑ, ΚΥΘΗΡΑ, ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ March 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ρένα Δούρου: «Βρισκόμαστε σήμερα στις εσχατιές της Περιφέρειας, στο πλαίσιο ενός διττού συμβολισμού: Για πρώτη φορά βλέπουμε τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, πέρα από τη φύλαξη των συνόρων και δεύτερον, είναι φανερό ότι έχουμε ανάγκη οι θεσμοί της πατρίδας, όπως είναι το ΥΠΕΘΑ και η Περιφέρεια να βρίσκονται σε συνέργεια, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ March 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής στο αίτημα συνδρομής του Δήμου Ωρωπού, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων και υπερχείλισης του Ασωπού ποταμού την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η σοπράνο Δήμητρα Κωτίδου τραγουδά άρια απ’ την όπερα “Le Violette” του Scarlatti    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΠΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΥΝΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ March 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ήταν ένα διαφορετικό Κυριακάτικο μεσημεριανό το χθεσινό στο ωδείο Μακτζώρτζ, όπου το ακροατήριο είχε την ευχαρίστηση να απολαύσει το ρεσιτάλ τραγουδιού της Δήμητρας Κωτίδου σε έργα Scarlatti, Caldara, Pergolesi, Handel, Schumann, Puccini, Bellini, Faure, Offenbach, Σακελλαρίδη και Ξανθόπουλου, με τη συνοδεία του Γιάννη Αερινιώτη στο πιάνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ February 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής, κατά τη συνάντηση, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, των Περιφερειών με τους εκπροσώπους των γενικών Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Κομισιόν, Aurel Ciobanu Dordea και Sabine Bourdy αντιστοίχως, με θέμα τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΡΟΤΣΑΚΟΥΛΙ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΕΡΟΤΣΑΚΟΥΛΙ February 28, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι θέσεις της λαϊκής συσπείρωσης Μαραθωνα σε σχέση με τις οικογένειες στην περιοχή «Γεροτσακούλι» και τις διεκδικήσεις της εκκλησίας της Ελλάδας. Κατά την άποψή μας, εάν θέλουμε να ασχοληθούμε πραγματικά με το θέμα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, θα πρέπει ιστορικά να δούμε κάποια ζητήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΜΜΟΣ )

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΜΑΝΔΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΜΑΝΔΡΑ February 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, λόγω των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν σε οικίες, επιχειρήσεις και υποδομές, κηρύχτηκε σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης, κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Αττικής προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ απεστάλησαν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τις προβλεπόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αρωγή και την ανακούφιση των πληγέντων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ