ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟ DIE LINKE, BERND RIEXINGER

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον συμπρόεδρο του γερμανικού κόμματος Die Linke, Bernd Riexinger, είχε χθες η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η συνάντηση συνέπεσε με επίσκεψη ομάδας γερμανών και αυστριακών δημοσιογράφων στην Περιφερειάρχη, η οποία οργανώθηκε από το Παράρτημα Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΙΤΟΥΡΓEI ΤΟ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ January 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, εγκαινίασε την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού και δήλωσε: «Τα ΚΤΕΟ είναι σημαντικός οικονομικός πόρος της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής» Συγκεκριμένα, σε πλήρη λειτουργία επανέρχεται, με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής, το ΚΤΕΟ Χολαργού μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας, για τα έσοδα του δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ January 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αύριο, Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, στις 10.30 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου πρόκειται να επισκεφθούν το ΚΤΕΟ Χολαργού (Λ. Μεσογείων) το οποίο με δαπάνη της Περιφέρειας επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας για τα έσοδα του Δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών. Η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού, που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την αναβάθμιση του μηχανολογικού και μηχανογραφικού του εξοπλισμού, υλοποιεί προγραμματική δέσμευση της νέας Περιφερειακής Αρχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ January 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τους περσινούς επιτυχόντες μαθητές του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου Αιγάλεω βράβευσε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Φροντιστήριο και μετείχε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία αρχείου η κ. Δούρου σε εθιμοτυπική συνάντηση με Γ.Γ. ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα  (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δίνει συνεχώς εξετάσεις, πασχίζοντας να αποδείξει την ικανότητά της στη διαχείριση-διοίκηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας. Με συνεχείς αναφορές σε εγκωμιαστικά προς το πρόσωπό της δημοσιεύματα του ντόπιου και ξένου τύπου, το γραφείο τύπου της περιφέρειας, υπογραμμίζει συνέχεια τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών της και την απήχηση που έχουν έξωθεν Ελλάδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΙΝΙΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ January 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Αττικής για την ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19/1 σύσκεψη στα γραφεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΤΟ ΛΑΥΡΙΟΝ” ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 150ΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ January 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση του ιστορικού βιβλίου «ΤΟ ΛΑΥΡΙΟΝ» του Ανδρέα Κορδέλλα που επανεκδόθηκε από την Εταιρεία Μελετών Λαυρεωτικής και αποτελεί την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΕΜΕΛ για τον εορτασμό της 150ετηρίδας του νεώτερου Λαυρίου και της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυσή της, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΜΜΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εξετάσεις στο εξωτερικό δίνει συνεχώς η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και φαίνεται να περνά με επιτυχία τα τεστ. Ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας της Γαλλίας, το «Marianne» αφιερώνει στο τελευταίο τεύχος του δισέλιδο άρθρο στις δραστηριότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής Αττικής και της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, με τον τίτλο: «Ελλάδα: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά». Αποσπάσματα του άρθρου του απεσταλμένου του περιοδικού στην Αθήνα, Alain Léauthier:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ