ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ November 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) έχει προγραμματίσει, με το "Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών" της Πάτρας και άλλες οργανώσεις Αποφοίτων Ξένων Πανεπιστημίων (Harvard, NYU, Princeton, George Washington, Columbia), την ΕΕΔΕ κ.α., τη διοργάνωση τριών πολύ σημαντικών Συμποσίων με θέματα που αφορούν την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, την ανάπτυξη της Δημοκρατίας, και τη Σπαρτιατική και Αθηναϊκή ηγεμονία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ October 30, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Έρχονται οι ‘’ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ για τη Δημοκρατία & την Ανάπτυξη’’, η νέα πολιτική κίνηση στο χώρο της κεντροαριστεράς που εξήγγειλε την περασμένη βδομάδα ο Σπύρος Λυκούδης. Η νέα πολιτική ομάδα έκανε αισθητή την παρουσία του στη Βουλή με την κατάθεση κοινής επερώτησης για την προσαρμογή των Αντικειμενικών Αξιών των ακινήτων στα σημερινά δεδομένα, που υπογράφεται από τους Σπύρο Λυκούδη, Βασίλη Οικονόμου, Χρήστο Αηδόνη, Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ηράκλεια νίκη του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση ως προέδρου, με τη παράταξη που στηρίχτηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της ΠΕΔΑ για την ανάδειξη προεδρείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ October 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, στην έδρα του κόμματος, είχε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ October 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κος Πέτρος Φιλίππου, επισκέφτηκε τη Παρασκευή (24/10/14) τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Αχαρνών συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και από στελέχη της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΕΥΔH ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ October 27, 2014 / απο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (author)

Η Περιφερειακή αρχή Αττικής θεωρεί αβάσιμα και ψευδή τα δημοσιεύματα περί ανάθεσης του καθαρισμού των κτιρίων των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα σε ιδιώτες, καθώς ενέκρινε μεν το σχετικό κονδύλι ποσού 677.000€ (εξακοσίων εβδομήντα επτά χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για τη διενέργεια διεθνούς ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα τη σχετική σύμβαση, καθώς εκκρεμεί και η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ October 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευτυχώς οι εκλογές ποτέ δεν απογοητεύουν τη δημοσιογραφική πένα που αναζητά ειδήσεις του παρασκηνίου. Παρομοίως την εν λόγω πένα τροφοδοτούν κι οι διαρκείς πολιτικές ‘’κωλοτούμπες’’ πριν και μετά τις εκλογές, όταν πλέον καλείται αυτός που αντιπολιτευόταν, να διοικήσει. Σας δίνουμε λοιπόν μικρά ενσταντανέ απ’ την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ October 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, Σάββατο, 25 Οκτωβρίου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου επισκέφθηκε το Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το 1ο– Γυμνάσιο - Λύκειο καθώς και κατοικίες που υπέστησαν ζημίες από την πρόσφατη πλημμύρα. Συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς για πολλοστή φορά είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ