ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ November 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ανάκληση της απόφασης ορισμού της Αντιπεριφερειάρχη, Αικατερίνης Θανοπούλου και στην ανάκληση όλων των σχετικών αρμοδιοτήτων της, προχώρησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ November 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η κατασκευή του νέου Γηπέδου στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, και συγκεκριμένα στην περιοχή Διάκου Μάνδρες, έχει ως στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης των πολιτών και τη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων σε πιο εκσυγχρονισμένο χώρο. Επιπλέον, προβλέπεται η δημιουργία συνθηκών ελεύθερης πρόσβασης των Ατόμων με Αναπηρία, ενώ η υλοποίηση του έργου αναμένεται να συμβάλλει επίσης στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου της περιοχής,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ November 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού του 2017 και με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη δήθεν ύπαρξη νομικού κωλύματος για το έργο ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, διευκρινίζει τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ November 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε σειρά υγειονομικών ελέγχων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και κυλικεία εντός αυτών, σε νηπιαγωγεία, καθώς και σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς προχωρά η Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΡΟΜΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ November 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στόχος της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη της Εθνικής πλατφόρμας διαβούλευσης και διαλόγου για θέματα Ρομά» και υλοποιείται από το ΕΚΚΑ (ως Εθνικό Σημείο Επαφής για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά) με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ (Πρόγραμμα «Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια 2014-2020»), είναι η ενεργοποίηση της συμμετοχής των Ρομά και...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ November 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί την Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων, κο Γιάννη Ασπρουλάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του, στο αίτημά μας, για επανατοποθέτηση των υψηλών Φωτιστικών Σωμάτων, επί της κεντρικής Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΣΥ, ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ November 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΣΝΑ (author)

Μετά από τη θετική γνωμοδότηση που αποφάσισε (με ευρεία πλειοψηφία) στις 10/11/16 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής, η διαδικασία αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου εισέρχεται στην τελική της φάση, στη βάση των όσων προβλέπει το άρθρο 35 του ν. 4042/2012, όπως αυτό έχει συμπληρωθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ November 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στεφάνι στον χώρο θυσίας του Πολυτεχνείου κατέθεσε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής αποτελούμενη από Περιφερειακούς Συμβούλους, με επικεφαλής τους Αντιπεριφερειάρχες, Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου και Οικονομικών, Χρ. Καραμάνο, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στη θυσία των φοιτητών για τη Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ