ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ & ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αγώνα Δρόμου Μνήμης και Τιμής για τους αγωνιστές που κρατούνταν στη διάρκεια της κατοχής στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Χαϊδάρι και εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η κλιματική αλλαγή και τα διακυβεύματα που επιτακτικά θέτει, απαιτούν αποφάσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης: υπερεθνικό, διακρατικό, εθνικό, τοπικό. Και τούτο γιατί πέρα από στενά επιστημονικό ζήτημα, η κλιματική αλλαγή αποτελεί ξεκάθαρα πολιτικό θέμα, με οικονομικές, κοινωνικές και βεβαίως περιβαλλοντικές διαστάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ: «ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πολιτιστικού χαρακτήρα εκδήλωση για τα αρχαία θέατρα διοργανώθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου από το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕ.ΣΥ ΓΙΑ «ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΦΕΙΛΗ, ΠΕ.ΣΥ. November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή το 6ο Συνέδριο της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, σημειώνει τα παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΙΛΙΟΝ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στον Αγιασμό του υπό ανέγερση Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Κέντρου Δομών Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Ιλίου, παραβρέθηκαν χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος. Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016»: ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 November 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την έκθεση κρασιού «Οινοτικά 2016» που διοργάνωσαν οι Οινοποιοί της Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επισκέφθηκαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού Θεόδωρος Αγγελόπουλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΔΣΝΑ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ October 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μετά την ολοκλήρωση της χορήγησης των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο του ΣΜΑ Σχιστού, παρουσίαση από τον ιατρό εργασίας, οπτικού υλικού για την αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης των Μέσων Ατομικής Προστασίας. Ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις εργαζομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ, ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ October 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε κομβικούς οδικούς άξονες της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 13.000.000 ευρώ, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε την απόφαση της ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ