ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ July 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε χθες 12 Ιουλίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας, με αντικείμενο την υποψηφιότητα της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Νεότητας, Εύη Αποστολάκη, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΕΗ, ΠΑΡΟΧΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ July 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Υπόγειας Παροχής από Υποσταθμό Μέσης Τάσης μέχρι Κολυμβητήριο», συνολικής δαπάνης 60.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΛΗΨΗ July 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, παραμένοντας σε επιφυλακή καθ’ όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε για μία ακόμα φορά στην άμεση συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα (08.07.2016), τα ξημερώματα, στους πρόποδες του Υμηττού, στον Δήμο Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο της εικόνας ο αντιπερ/χης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με το ροζ πουκάμισο και ο δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου. Αριστερά ο αντιδήμαρχος Αντώνης Τούντας  (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ July 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων» που λειτουργεί η Περιφέρεια Αττικής στο Φάληρο (χώρος Εσπλανάδα) βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, όπου παρέλαβε εκ μέρους της Περιφέρειας την ανθρωπιστική βοήθεια (ιατροφαρμακευτικό υλικό, ρουχισμό, τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης) που συγκέντρωσε ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ & ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ July 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Κοινή γραπτή ερώτηση κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κύρτσος και κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ζήτημα της νοσοκομειακής περίθαλψης των ανασφάλιστων προσφύγων, μεταναστών που επιβαρύνει τους φορολογουμένους και τη φαρμακοβιομηχανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ July 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών στον υδροβιότοπο Σχινιά, αποφάσισε :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΕΝΘΕΙ...«EΦΥΓΕ» Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΘΡΟ, ΠΕΝΘΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ July 06, 2016 / απο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (author), gr iSamos (author)

Η Λέσβος θρηνεί… Η Ηγουμένη της Μονής Αγίου Ραφαήλ Ευγενία Κλειδαρά, εκοιμήθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε ηλικία 84 ετών. Με το άγγελμα της θλιβερής είδησης, δεκάδες πιστοί άρχισαν να συρρέουν από όλα τα μέρη της Λέσβου, για να προσκυνήσουν τη σορό της, η οποία έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΡΙΤΖΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ July 05, 2016 / απο Youth Platform (author)

Προσλήψεις 130 οδηγών και 170 τεχνιτών, προωθεί η ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός), σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Παράλληλα , στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΑ (λεωφορεία και τρόλεϊ) προωθούνται 495 προσλήψεις νέων οδηγών και 201 τεχνιτών. Σύμφωνα με αναλογιστικές μελέτες οι παραπάνω προσλήψεις δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ