ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο των δράσεων και των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει τα τελευταία δύο χρόνια, για την αναβάθμιση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις ενημερωτικές συναντήσεις για το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (σε Καλύβια, Μαραθώνα, Καπανδρίτι και Παιανία).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΧΑΜΟ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια της κόρης του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΣΟΥΣ, ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ June 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στον καθαρισμό του Άλσους (Μπαρουτάδικο) και των δρόμων περιμετρικά από αυτό, στο Αιγάλεω μετείχε σήμερα το πρωί, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016 June 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουνίου, οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Συνεδρίου για την Αντιμετώπιση Καταστροφών από Σεισμό & Άσκηση Σεισμού, «ΕΓΚΕΛΑ∆ΟΣ 2016», το οποίο συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής (Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας) µε την εθελοντική ομάδα «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ June 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, με αντικείμενο το έργο «Διαμόρφωση οδών πέριξ παιδικών χαρών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ June 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι ξεκίνησε από σήμερα η Συγκοινωνία, με Έκπτωση για όλους του πολίτες, εντός του Δήμου μας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΝΑΛΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΕΝΑΛΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ June 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με θέμα την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από σχετική πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπου Κασίμη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016 June 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Συνεδρίου για την Αντιμετώπιση Καταστροφών από Σεισμό & Άσκηση Σεισμού, «ΕΓΚΕΛΑ∆ΟΣ 2016», το οποίο συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής (Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας) µε την εθελοντική ομάδα «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ