ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ TOY Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ April 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

H Ελλάδα αποχαιρέτησε την Ολυμπιακή Φλόγα, σε μία λαμπρή Τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και 30.000 θεατών, με υπερηφάνεια και συγκίνηση. Η Φλόγα συνεχίζει πλέον το ταξίδι της για το Ρίο ντε Τζανέιρο και την Τελετή Έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, στις 5 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

100+ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟY ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΤΡΟΦΕΙΑ April 27, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ξεκινούν οι αιτήσεις στους δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς για τη νέα περίοδο (από 20 Μαΐου έως και 15 Ιουνίου). Γνωρίζουμε, με βάση και την περσινή εμπειρία, ότι με τη συνεχιζόμενη πολιτική υποβάθμισης, συρρίκνωσης και κατάργησης των δημόσιων δομών και υπηρεσιών και τις απολύσεις προσωπικού, εκατοντάδες οικογένειες θα βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα τροφεία των παιδικών σταθμών, τα οποία οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν με τεράστιες δυσκολίες να εξασφαλίσουν, αφού η ανεργία και η ανασφάλεια, η βαριά φορολογία και τα χαράτσια, η επίθεση στους μισθούς ματώνουν τα λαϊκά νοικοκυριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ April 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Είδη πρώτης ανάγκης για τους 395 πρόσφυγες (371 Σύριους και 24 Αφγανούς) του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στο Λαύριο (στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) και τους 500 Κούρδους του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Αλλοδαπών Λαυρίου παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στους υπεύθυνους των δύο κέντρων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ April 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Φιλίππου στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει το προσφυγικό ζήτημα τους τελευταίους μήνες και εστίασε στις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. «Η Περιφερειακή Αρχή στέκεται εμπράκτως όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό των προσφύγων με τη δημιουργία Κέντρου Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής των προσφύγων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΒΑ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ April 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Δήμος Σαρωνικού, προσκάλεσε τους εταίρους εκπροσώπους των Δήμων που συμμετέχουν στη σύμπραξη προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν προβλήματα και δυσκολίες, τα οποία έχουν προκύψει στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της σύμπραξης. Κύριος στόχος της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσεων αποτελεσματικών, στοχεύοντας στην ανακούφιση των ωφελουμένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ HELLENIC HIGHSPEED

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, HELLENIC HIGHSPEED April 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Tην Τετάρτη 20 Απριλίου έγιναν τα εγκαίνια του ταχύπλοου Επιβατηγού / Οχηματαγωγού HELLENIC HIGHSPEED της Hellenic Seaways στην προβλήτα 2 του λιμένα Ραφήνας συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη του λιμένα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΑΔΙΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΕΛΑΙΑ April 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο των ενεργειών του, με στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής των πολιτών, προωθεί Πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση, χρησιμοποιημένων Μαγειρικών Ελαίων!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΡΟΥΤΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΦΡΟΥΤΑ April 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Απριλίου ο Δήμος Σαρωνικού στα Καλύβια, ως επικεφαλής εταίρος για την Ανατολική Αττική, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Αποσυρόμενων Οπωροκηπευτικών» που εκπονείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ