ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρλενα Δούρου με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιο Γιαννόπουλο  (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ February 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων, κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, είχε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε την Περιφερειάρχη για τους κινδύνους μετάδοσης νοσημάτων από κουνούπια και συζητήθηκε η δράση της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση του προβλήματος με επίγειους και εναέριους ψεκασμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ February 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ΝΠΔΔ, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ February 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου από το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων του Δάσους στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στη Δεκέλεια Βαρυμπόμπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΡΟΥ – ΕΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΕΑ February 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας σχετικά με τα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων που υπέβαλε το ΕΕΑ, σε εποχή ύφεσης, με κεφάλαια και εκπαίδευση, ύστερα από την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τα Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας (COINs) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠ’ ΤΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ February 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή από τον Ωρωπό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου είχε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και υπηρεσιακούς παράγοντες για να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα έργα που αφορούν τον Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, EUROSUCCESS February 08, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Η συνεργασία του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ με τον εκπαιδευτικό οργανισμό EUROSUCCESS εξελίσσεται με τον πλέον δημιουργικό τρόπο για τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης οι οποίοι αξιοποιούν στο έπακρο τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΕΚΘΕΣΗΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ για παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού και Ά Γυμνασίου που πραγματοποιούνται εδώ και 2 μήνες, κάθε Σάββατο 10πμ-12πμ στο εντευκτήριο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικισμού Ανθέων στην Άνοιξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΝ.ΕΛ. February 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ορίστε που καταντήσαμε ως Έθνος! Να αποτελεί είδηση η συλλογή και διάθεση τροφίμων τόσο στα τοπικά όσο και στα κεντρικά ΜΜΕ. Πόσο γρήγορα πήγε στα αζήτητα «να μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά». Ας ευχηθούμε κάποτε να σταματήσει η εικόνα των χεριών που υψώνονται για να πιάσουν στον αέρα μια σακούλα τροφίμων. Έστω κι έτσι η προσφορά των ΑΝ.ΕΛ. στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα είναι αξιέπαινη. Κι όπως είπε ο Ραφηνιώτης Δημήτρης Καραγεωργίου, Τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ. στην Ανατολική Αττική:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΝΟΣΗΜΑ February 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ