ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΒΙΤΣΑ – ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ March 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα είχε σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ENTERPRISE GREECE March 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η αναπτυξιακή στρατηγική της Αττικής είναι το αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), Χρήστο Στάικο. Στόχος του Μνημονίου Συνεργασίας είναι ο συντονισμός της Περιφέρειας και της Enterprise Greece για την ανάδειξη της Αττικής ως επιχειρηματικού κέντρου, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικό - οικονομικά χαρακτηριστικά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ. κ. Αγοραστός ανάμεσα στη περιφερειάρχη κ. Δούρου και την υπεύθυνη τομέα ισότητας κ. Βρύνα   (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΠΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στην πρόσκληση του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε., της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ίψεν στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αχαρνών και η Κίνηση Πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ» την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο δημαρχείο Αχαρνών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΟΙΞΗ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ March 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Σε συνέχεια του υπομνήματος που κατέθεσε στις 3 Μαρτίου η Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», κυρία Ανθή Λουκάτου, αναφορικά με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Δ.Ε Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση στην Υπηρεσία Πολεοδομίας Διονύσου, μετά από πρόσκληση της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολεοδομίας κα Πόπης Ταουξή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, όπου και δόθηκαν απαντήσεις – διευκρινήσεις επί των ερωτημάτων του υπομνήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΛΗΝΗ & ΠΑΙΑΝΙΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ March 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους 13 δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας για την εξέλιξη των έργων κάθε περιοχής, ολοκληρώθηκε με τις συσκέψεις του τελευταίου διημέρου σε Παλλήνη και Παιανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ March 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσεων της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου για θέματα ισότητας, Νικολέττας Δανιά. Βασικός στόχος δράσεων ήταν η παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα και τις πλευρές που αφορούν στην ισότητα των φύλων. Κύρια κατεύθυνση αποτέλεσε η στήριξη των ήδη υπαρχουσών δομών, η εμβάθυνση των δράσεων και η δημιουργία των προϋποθέσεων καλύτερης λειτουργίας τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. March 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Νικόλαος Παπαδάκης με αντικείμενο το συντονισμό των δράσεων τους για την αναβάθμιση, κατασκευή, βελτίωση και ανακατασκευή των κτιριακών υποδομών Υγείας (π.χ. νοσοκομεία, κέντρα Υγείας κλπ), και ειδικότερα αυτών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ