ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ February 26, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της διαχείρισης των αποβλήτων στη χώρα μας, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ, όπως και το 2014, παίρνει την πρωτοβουλία κάποιων συναντήσεων συλλογικοτήτων, με σκοπό την παραπέρα εμβάθυνση, τόσο στα ζητήματα των πολιτικών διαχείρισης αποβλήτων, όσο και στα ζητήματα του προσανατολισμού και των δράσεων των κινημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ February 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μνημόνιο Συνεργασίας για το έργο «Κατασκευής Δικτύου Απορροής Ομβρίων Υδάτων στις Περιοχές Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Μοσχάτου» υπέγραψε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ως εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής, με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάς (ΔΔ-Ε), Κώστα Μπακούρη. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που υπογράφεται τέτοιους είδους Μνημόνιο με δημόσιο φορέα της χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ / ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ February 24, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Η αρχική εκδοχή του ΠΕΣΔΑ Αττικής, που εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο στις 8/10/2015, αντιμετώπισε μια γενικευμένη κριτική, κυρίως από την πλευρά όσων υποστηρίζουν τη λογική της αποκεντρωμένης διαχείρισης, με δημόσιο χαρακτήρα και με έμφαση στην προδιαλογή των υλικών. Αντίθετα, οι υποστηρικτές του παλιού, συγκεντρωτικού και φιλοεργολαβικού μοντέλου, έδωσαν είτε την υποστήριξή τους, είτε την ανοχή τους, συνοδεύοντάς την με τις απαραίτητες δόσεις χλευασμού προς τη διοίκηση της περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ February 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την επικαιροποίηση του κειμένου της δεύτερης αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων Αττικής, όπως αυτό είχε ψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του, τον Οκτώβριο του 2015, δρομολογώντας την τελική διαδικασίας της έγκρισής του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΩΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΟΣΧΙΣΗ February 23, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ (author)

Η κίνηση πολιτών που απαρτίζεται από μόνιμους κατοίκους Βαρνάβα ξεκινά σύντομα την Συλλογή υπογραφών καλώντας την τοπική Κοινότητα να εκκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο του «Καλλικράτη» για τη μεταπήδηση της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα από τον Δήμο Μαραθώνα στον αντίστοιχο υπό διαμόρφωση Νέο Δήμο “Τετράπολης+”, με την διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ February 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών, Στέλιου Κοροβέση. Βασικός στόχος των παρεμβάσεων ήταν η βελτίωση της λειτουργίας ενός θεσμού κρίσιμης οικονομικής και κοινωνικής σημασίας – ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ February 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι μικρές χαντμπολίστριες του Α.Ο Άνοιξης στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ (γεν. 2004-2005), γνώρισαν την αποθέωση, επικρατώντας 15-10 του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Σημαντική επιτυχία και άλλο ένα βήμα για την είσοδο στην εξάδα κατάφεραν και τα αγόρια της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄(γεν 2004-2005) που νίκησαν τον Τελαμώνα Σαλαμίνας με σκορ 24-17.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάληψη με χαμόγελα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής, μεταξύ αγροτών - Πέτρου Φιλίππου. Όπως και να 'χει φίλοι είναι  (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ February 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών των Μεσογείων είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, στο πλαίσιο συμβολικής κατάληψης που έκαναν οι εκπρόσωποι των αγροτών στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ