ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΑΤΡΟ & ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΣ January 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το θέατρο είναι η τέχνη που βρίσκεται υπό την προστασία της μούσας Θάλειας, κόρης του Δία και της Μνημοσύνης, ιδεατής ανθρωπόμορφης θεότητας της ευπρεπούς και κόσμιας ευθυμίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο Β΄ January 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, με αντικείμενο το έργο "Επισκευή Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως", συνολικού προϋπολογισμού 49.648 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ, Σ.Π.Α.Π. January 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Για την πολύτιμη στήριξη που παρείχε στο έργο του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) κατά το 2015 βραβεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής μέσω των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής και Βόρειου Τομέα Αθηνών σε ειδική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι και στην οποία παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ & Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση Απολογισμού και Κοινωνικής Λογοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας του Νοτίου Τομέα, μετείχε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης, «μιας διαδικασίας κοινωνικού ελέγχου», «διαδικασίας λογοδοσίας της Περιφέρειας προς τους πολίτες» με στόχο τη συνέχιση «μιας πρακτικής που ξεκινήσαμε, στην Περιφέρεια Αττικής, από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, και συνεχίζουμε στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ January 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων της Αττικής προχωρά η Περιφέρεια, διαθέτοντας 80 εκατομμύρια Ευρώ για αντίστοιχα έργα. Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, υπέγραψε την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, σχετικά με την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ January 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Υπογράφηκε στις 14-01-2016 από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Χρήστο Καραμάνο η σύμβαση ανάθεσης για την συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κύριων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 400.000€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επιστολή στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής απέστειλε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της μισθοδοσίας τους. Πιο συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης με την επιστολή της αυτή ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι η μισθοδοσία τους εγγράφηκε στον νέο προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2016 με σκοπό να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μείνουν απλήρωτοι, εξηγεί αναλυτικά ποιες διεκδικήσεις της Περιφερειακής Αρχής έγιναν δεκτές από το αρμόδιο Υπουργείο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 που διοργανώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στην οποία είχαν προσκληθεί όλες οι Περιφέρειες της Ελλάδας, παραβρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για τον πρωτογενή τομέα Ταξιάρχης Φαρμάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ