ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές ότι είναι απαράδεκτο για τους κατοίκους μιας δημοτικής ενότητας, εν προκειμένω του Βαρνάβα, ενός καλλικρατικού δήμου όπως ο Μαραθώνας, να πληρώνουν διόδια για τις καθημερινές διαδρομές τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΟΡΟΣ December 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη μη πώληση του λιμανιού του Πόρου, ανακοίνωσε επισήμως στον Δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της σήμερα στο νησί, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στην περιοχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνας Θανοπούλου και του Προέδρου της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών, Περιφερειακού Συμβούλου Εντεταλμένου σε θέματα Λαϊκών Αγορών, Στέλιου Κοροβέση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα την οικονομική ενίσχυση με ποσό έως 1.000.000 ευρώ σε είδη Λαϊκών Αγορών, των δικαιούχων επιδόματος απροστάτευτων τέκνων, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4264/14, με την τροποποίηση του Ν.4328/15.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ, ΜΕΘΑΝΑ & ΠΟΡΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα το πρωί, η Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες είχαν συνάντηση στην κοινότητα Καρατζά, με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας, Κ. Καραγιάννη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπους των υπολοίπων κοινοτήτων του Δήμου. Ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Περιφερειάρχη τα τοπικά ζητήματα, θέτοντας ως προτεραιότητες την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα, προώθησης αναπτυξιακών έργων (σε θέματα υποδομών, υγείας, μεταφορών, κ.α.) καθώς και τουριστικής προβολής των αρχαιοτήτων της Τροιζήνας και ζητώντας τη στήριξη της Περιφέρειας, κυρίως σε έργα ύδρευσης και άρδευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ & ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΧΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με περισσότερες από εξακόσιες (600) συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ, πέρα από κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές» του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με αποκορύφωση το καθιερωμένο στόλισμα …με ευχές του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, σε ένα μελωδικό εορταστικό κλίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το εντυπωσιακό εσωτερικό του αναστηλωμένου ναού της Παναγίτσας Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: piratenews.gr )

ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ December 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χαλάλι η πολύχρονη αναμονή παράδοσης του ιστορικού ναού της Παναγίτσας που δεσπόζει απέναντι απ’ το νεκροταφείο της Ραφήνας και αποτελεί προϋπάρχον κτίσμα της εγκατάστασης των Μικρασιατών προσφύγων το 1923 στην περιοχή. Εκκλησία που αποτέλεσε το πρώτο λατρευτικό χώρο και σχολείο για τους πρόσφυγες που βρήκαν μια νέα πατρίδα στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι μαθητές σε ρόλο μικρών Πυροσβεστών, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πρόληψη και Αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών» (ΦΩΤΟ: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΑΙΔΙΑ December 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε το εκπαιδευτικό - βιωματικό Πρόγραμμα του Δήμου Μαρκοπούλου: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών», σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, με σκοπό την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των μικρών μαθητών γύρω από την φωτιά και τους κινδύνους της, καθώς επίσης και για τον ρόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γενικότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ December 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με δεδομένα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στη χώρα από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (από τα μέσα Οκτωβρίου 2015) για την καθυστέρηση της εγκατάστασης ΚΕΛ στην περιοχή, τονίστηκε η ανάγκη ευθυγράμμισης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η επιτακτική ανάγκη του προσδιορισμού της χωροθέτησης του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων. Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη για άρτιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας λυμάτων ενόψει της εξοικονόμησης νερού για άρδευση μέσω της επαναχρησιμοποίησής του, στο πλαίσιο λύσης του προβλήματος. Λύση που να πληροί επαρκέστερα τις προδιαγραφές προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ