ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στη κεφαλή του τραπεζιού ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΟΙ – ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ October 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 29 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία της ΚΕΔΕ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Δημάρχων που έχουν στην επικράτεια των δήμων τους Οργανισμούς Λιμένων. Η ανταλλαγή των απόψεων και των εμπειριών των συμμετεχόντων επισφράγισε ένα δημιουργικό και συνεργατικό κλίμα, με την συζήτηση να επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου των Δήμων με στόχο την αξιοποίηση των χερσαίων ζωνών,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην αίθουσα έκθεσης παλαιών αντικειμένων του λαογραφικού μουσείου Ραφήνας

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΙ October 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευχάριστο γεγονός αποτελεί για το σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας η υποδοχή των συλλόγων «Απανταχού Τριγλιανών» και «Τριγλιανών Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής», στη Ραφήνα και μάλιστα στο λαογραφικό μουσείο «Το σπίτι της Τρίγλιας». Για την ιστορία να επισημανθεί ότι οι εκ Τριγλίας πρόσφυγες μετά την Μικρασιατική καταστροφή, χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Το ένα εγκαταστάθηκε βόρεια στη Χαλκιδική όπου ίδρυσε τη Νέα Τρίγλια και το άλλο κατοίκησε νότια στη σημερινή Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ TOY Π.Σ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ανάγκη ριζικών τομών με έμφαση στο σχεδιασμό – την πρόληψη - το συντονισμό με την κεντρική εξουσία και τη χρηματοδότηση, εστίασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την ομιλία της την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου το πρώτο θέμα αφορούσε στη συζήτηση και ενημέρωση σχετικά την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής, με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα της Πέμπτης 22ης Οκτωβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ; ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016» ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την αριθμ. 4450/109662/09-10-2015 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υλοποιείται Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπουργός Α. Μπαλτάς, υποδέχεται το δήμαρχο Παιανίας Σ. Στάμου (δεξιά) (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το ονομαστό σπήλαιο Κουτούκι της Παιανίας, σύντομα θα είναι ξαναγίνει επισκέψιμο για το κοινό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του, που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν. Προς τούτο, ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα και λίγο αργότερα στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Λαύριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄40 ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Απονέμοντας τις τιμές που αρμόζουν στους ήρωες του Έπους του ΄40, ο Δήμος Διονύσου γιόρτασε με κάθε επισημότητα την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρόντος του Δημάρχου Διονυσίου Ζαμάνη, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών και Φορέων της πόλης. Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ξεκινώντας την παραμονή με γενικό σημαιοστολισμό καθώς και φωταγώγηση των Δημοσίων κτιρίων και στη συνέχεια την ημέρα της Εθνικής Εορτής με δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων καθώς και με τις μαθητικές παρελάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΡΕΜΑΤΑ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο το Ρέμα της Πικροδάφνης συγκάλεσε σήμερα το πρωί, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στα γραφεία της Περιφέρειας με τη συμμετοχή των δημάρχων Αγίου Δημητρίου (Μ. Ανδρούτσου), Ηλιούπολης (Βασ. Βαλασόπουλος), Π. Φαλήρου (Διον. Χατζηδάκης), Αλίμου (Ανδ. Κονδύλης). Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ