ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ September 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος αλλά και στο Δημοτικό Σχολείο Μαρκόπουλου Ωρωπού, όπου παράλληλα τελέστηκαν και τα εγκαίνια του νεοανεγερθέντος σχολικού κτιρίου, παραβρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΟΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Της ΚΑΜΕΡΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ September 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ρ. Δούρου: «Η περίπτωση του θεάτρου Θορικού αποτελεί άλλο ένα απτό παράδειγμα της αποτελεσματικής συνέργειας της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού». Η επαναλειτουργία του αρχαίου θεάτρου Θορικού αποτελεί ένα ακόμη συγκεκριμένα βήμα στο πλαίσιο της αποτελεσματικής συνέργειας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Πολιτισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ September 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της μεταφοράς μαθητών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, που έχει ξεκινήσει από τις 26 Φεβρουαρίου 2015, έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάδειξης προσωρινών μειοδοτών για δρομολόγια της μεταφοράς μαθητών που καλύπτουν 13.893 μαθητές, δηλαδή το 74% των αναγκών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ September 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η αντικατάσταση – μετατόπιση του δικτύου ύδρευσης είναι προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή αγωγών απορροής όμβριων υδάτων οδού Μεγ. Αλεξάνδρου Β’ Φάση» του δήμου Διονύσου. Το συνολικό έργο εντάσσεται σε μια συνολική παρέμβαση αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΤΕ September 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΟΤΕ με αντικείμενο την υλοποίηση των αναγκαίων χωματουργικών και δικτυακών εργασιών και εκσκαφών από τον ΟΤΕ του υποέργου 4: «Εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ - ΟΤΕ του έργου : Βελτίωση επαρχιακής οδού Δρυόπης (Κόμβος Καλλονής) – Γαλατάς (Διακριτικό τμήμα Βελτίωσης)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικού πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής, 2007 – 2013

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ September 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την εγκληματική (για τους καταγγέλλοντες) επέμβαση της Περιφέρειας το 2014 μέσω εργολάβου και την κατακρεούργηση και αποψίλωση πεύκων και πλατάνων της ρεματιάς Βαρνάβα σε ύψος 15-20 μ (καταστροφή του τοπίου) η ταχύτητα οδήγησης αυξήθηκε κατακόρυφα και η μέση ωριαία ταχύτητα των οχημάτων από το όριο των 30Χλμ, αυξήθηκε κατ’ εκτίμηση στα 80 Χλμ/ώρα, με παράλληλη αύξηση επικινδυνότητας για οδηγούς και οχήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΩΦΕΛΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ September 07, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» επισημαίνει προς την δημοτική αρχή και την αρμόδια Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού τους λόγους που καθιστούν το πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, ανώφελο για τους φοιτητές και δαπανηρό για το Δήμο και προτείνει δέσμη πρωτοβουλιών και μέτρων για την ουσιαστική εξυπηρέτηση όλων των φοιτητών του Δήμου ως προς τη μετακίνησή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ(;)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ September 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μέσα σε ένα περιβάλλον περικοπής δαπανών από το κεντρικό κράτος, η Περιφέρεια Αττικής κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά ποσά από την Κομισιόν, όπως για παράδειγμα, τη χρηματοδότηση για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ύψους 1,139 δις. Ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ