ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

"ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ" ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ AEGEAN

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, AEGEAN, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ September 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για 3η συνεχή χρονιά η AEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας υλοποιώντας το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους" Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια το χρόνο (Οκτώβριο - Σεπτέμβριο) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 αφορά σε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ September 03, 2015 / απο ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Πώς άλλαξε η απόφαση του Δ.Σ. για τα έργα στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας; Αναρωτιούνται οι υπεύθυνοι της Κίνησης για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας και συνεχίζουν: «Δεν προλάβαμε να χαρούμε για τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/7/2015 αναφορικά με τα έργα στην εκβολή του ρέματος Ραφήνας, και η απόφαση …άλλαξε!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μητροπολιτικός Ναός της Παντοβασίλισσας Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΑΦΗΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ September 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Καθώς πλησιάζει η μέρα της γιορτής του μητροπολιτικού ναού «Παντοβασίλισσα» Ραφήνας, τα συνεργεία του δήμου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα όμορφα και στη θέση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ September 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο τέως περιφερειάρχης οφείλει να απαντήσει με σαφήνεια: 1. Γιατί δεν προχώρησε σε αξιολόγηση του ΠΕΣΔΑ ως όφειλε εκ του νόμου (ΚΥΑ 50910/2727/2003, σύμφωνα με την οποία ο ΠΕΣΔΑ οφείλει να αξιολογείται ανά πενταετία); 2. Γιατί δεν ολοκλήρωσε την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ που είχε ξεκινήσει από το 2010; 3. Γιατί επί τέσσερα της θητείας του η αναθεώρηση αυτή «σερνόταν» σε μελετητικά και διοικητικά γραφεία, χωρίς ποτέ να τεθεί σε διαβούλευση, χωρίς ποτέ να τεθεί υπόψη των αρμόδιων αιρετών οργάνων, και, εντέλει, χωρίς ποτέ να εγκριθεί;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΠΑΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ, ΚΟΙΜΗΣΗ September 01, 2015 / απο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ (author)

Εκοιμήθη πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR ο Σεβ. Μητροπολίτης πρώην Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κύριος Αγαθόνικος σε ηλικία 97 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Μεσογαίας θα τελεστεί την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου στο προσκύνημα του Χριστού στα Σπάτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ & ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Λύκειον των Ελληνίδων, παράρτημα Ραφήνας, ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή, με τίτλο: «Του χρόνου τα γυρίσματα και του χορού τσακίσματα» αφιερωμένη στην Παναγιά Παντοβασίλισσα, την Πολιούχο της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

LES CHORISTES «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ» ΣΤΟ CINE ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20,45, το cine Ραφήνα παρουσιάζει στο ΚΑΠΗ την κοινωνική Γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας» του 2004. Η ταινία είναι έγχρωμη διάρκειας 95' σε σκηνοθεσία Κριστόφ Μπαρατιέ με τους: Ζεράρ Ζινιό,Φρανσουά Μπερλεάν, Ζακ Περέν Λίγα λόγια για το σενάριο

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

EΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ August 31, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» σας ενημερώνουν, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μαρκοπούλου σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, θα λειτουργήσουν από την Δευτέρα, 07-09-2015, με τα παιδιά που φιλοξενούνταν σε αυτούς κατά την περσινή σχολική χρονιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ