ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΣΠΑ August 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι δήμοι μετά την επιβεβαίωση και επίσημα από το αρμόδιο υπουργείο ότι απορρίφθηκε το αίτημα της Ελλάδας για παράταση του ΕΣΠΑ 2007-2013 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως προκύπτει απ’ την επίσημη γραπτή απάντηση που έδωσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας σε σχετική ερώτηση. Η ΚΕΔΕ εδώ και καιρό έχει επισημάνει το πρόβλημα και ζητεί να υπάρξει χρονική παράταση ενός τουλάχιστον έτους, στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων που περιλαμβάνονται στο ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦOΡΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΚΑΦΕΣ August 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το να κάνεις μικρές πράξεις καλοσύνης για τους συνανθρώπους σου είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό και σίγουρα είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις πως με αυτήν την καλή σου πράξη έκανες μια μικρή διαφορά στην καθημερινή ζωή κάποιου που το είχε ανάγκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία οι Μητροπολίτες Κύριλλος Αμαρουσίου (αριστερά) και Νικόλαος Λαυρεωτικής   (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΘΥΜΑΤΑ August 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

121 άτομα, μεταξύ αυτών ολόκληρες οικογένειες με παιδιά, χάθηκαν στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού κατά την πτώση της μοιραίας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας ΗΛΙΟΣ. Σήμερα παραμονή της Παναγιάς, 10 χρόνια μετά, μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους Κύπριους αδελφούς μας που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία παραμονές του δεκαπενταύγουστου το 2005.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ August 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από τις 18/8/2015 ημέρα Τρίτη θα ξεκινήσει ο γενικός ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές των Δήμων Σαρωνικού, Μαραθώνα, Ωρωπίων, Παιανίας και συγκεκριμένα στα Δ.Δ. Γραμματικού, Καλάμου, Ωρωπού, Συκάμινου, Καπανδριτίου, Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Παιανίας, ο οποίος θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε 8 ημέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΩΠΙ: ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ August 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, με αντικείμενο το έργο "Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κρωπίας", συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΠΛΗΡΩΜΗ August 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από παρεμβάσεις και ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής στο υπουργείο Οικονομικών, έγινε δυνατή η υπέρβαση πληθώρας γραφειοκρατικών προβλημάτων με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από τις 11 Αυγούστου η καταβολή της επιχορήγησης των Προνοιακών Ιδρυμάτων της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ, ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ August 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης για την αξιοποίηση του δημόσιου ακινήτου ΑΒΚ 710 με την εκτέλεση του έργου "Αποκατάσταση διατηρητέου κτίσματος για τη δημιουργία Μουσείου Κεραμικής - ΑΚΕΛ "Πάνος Βαλσαμάκης" και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Λαύριο Αττικής, υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Δήμος Λαυρεωτικής και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 846.945,94 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΓΙΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ August 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης, με αντικείμενο το έργο «Μετατόπιση Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (ΟΚΩ) για την κατασκευή του βόρειου τμήματος του κεντρικού αγωγού ύδρευσης νήσου Αίγινας», συνολικού προϋπολογισμού 188.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ