ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

H ‘’ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ July 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η «Γιορτή της Δημοκρατίας» που διοργανώθηκε από την Πολιτών Πρωτοβουλία για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Ωρωπού μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, περιελάμβανε ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αναφορές στους αγώνες του ελληνικού λαού για Δημοκρατία, 40 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Φιλίππου εγκαινιάζει την έκθεση Καλόν - Καλείν με το δήμαρχο της Martina Franca  (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ PUGLIA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ July 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην πόλη της Martina Franca της Περιφέρειας Puglia της Ιταλίας βρέθηκαν το διάστημα από 21 έως 24 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Φεστιβάλ Della Valle d’ Itria κ. Franco Punzi, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ July 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με τον δήμαρχο του Δήμου Παιανίας, Σπύρο Στάμου, με αντικείμενο το έργο "Βελτίωση - συντήρηση οδικού δικτύου" του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 500 χιλιάδων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΥΤ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΧΥΤ ΚΥΘΗΡΩΝ July 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Κυθήρων και Αντικυθήρων σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων των νησιών, υπέγραψε την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Δήμαρχο Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΓΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Ο.Γ.Ε. July 26, 2015 / απο Ο.Γ.Ε. (author)

Η ΟΓΕ καλεί κάθε εργαζόμενη, άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, νέα μητέρα, νέα γυναίκα να εμπιστευτεί ένα όπλο που δεν έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα: Την οργάνωσή μας, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας, την αλληλεγγύη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ – ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη στο Υπουργείο Μεταφορών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έγκρισης από τον ΟΑΣΑ της μελέτης του Δήμου για την λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και της επικείμενης υπογραφής της από τον κ. Υπουργό. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και τέθηκαν προς συζήτηση πολλά από τα κορυφαία θέματα του Δήμου μας. Ο κ. Χ. Σπίρτζης είναι γνώστης των προβλημάτων και των ιδιομορφιών του Δήμου και διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει στη λύση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θέα του λιμανιού της Ραφήνας από κατάστημα εστίασης της πόλης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΑΦΗΝΑΣ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, με την οποία επιχειρείται μια ενδελεχής αξιολόγηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης, προσδοκώντας μια προς το καλύτερο λύση τους, σε συνδυασμό με τη καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Ακολουθεί η επιστολή του τοπικού συμβουλίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ July 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ