ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Ο ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΦΑΝΑΡΙ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έγινε δεκτή από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην έδρα του στο Φανάρι. Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

27O ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Σ.Α. ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ June 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου Μεσοτοπιτών, στη Δάφνη, το 27o Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.). Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός αντιπροσώπων και παρευρεθήκαν πρόεδροι και μέλη των συλλόγων, αναπτύσσοντας ένα γόνιμο διάλογο για τη δράση της ΟΛΣΑ και των συλλόγων αλλά και για τα προβλήματα που απασχολούν τη Λέσβο και τους κατοίκους της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PENTAX DIGITAL CAMERA (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΕΝΑΛΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ June 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θαμμένους θησαυρούς μπορεί να κρύβει ένα έργο απλής βελτίωσης και εκσυγχρονισμού ενός αλιευτικού καταφυγίου. Όμως το αλιευτικό καταφύγιο της Παλαιάς Φώκαιας, αποδεικνύει ότι στο βυθό του κρύβει πολλούς περισσότερους θησαυρούς απ’ ότι θα περίμενε κανείς, καθώς τα πρώτα ευρήματα των ενάλιων ανασκαφών προϊδεάζουν για μεγάλο εύρος αρχαιολογικών ευρημάτων, ίσως και βυθισμένης πολιτείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΕΥΝΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΡΑΓΕΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΛΑΥΡΙΟ June 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι – Λαύριο» (http://atticarailtrail.ntua.gr/ ), έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κορωπίου (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 47) ενημερωτική συνάντηση για το προαναφερόμενο πρόγραμμα από τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΗΣ & ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ June 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ενημερώνουμε ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι η διευκρίνιση που δημοσιοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, σχετικά με την αποχή των εργαζομένων και συμπληρώνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ June 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Δικαιούχοι ήταν οι πολίτες που ήταν εγγεγραμμένοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία ή στα μητρώα των Κοινωνικών Υπηρεσιών των έξι προαναφερθέντων δήμων, οι οποίοι προσερχόμενοι στον χώρο που είχε στηθεί η λαϊκή αγορά, επιδεικνύοντας την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή σχετική βεβαίωση από την Κοινωνική Υπηρεσία ή την κάρτα ανεργίας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο αποδείκνυε ότι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ June 13, 2015 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ (author)

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του υπουργείου για τα προβλήματα των εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα, την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης και της έλλειψης προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 4 ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ June 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επιτέλους ένα καλό νέο. Μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, ολοκληρώνονται οι εργασίες της κατασκευής νέας γέφυρας της Λεωφόρου Σπάτων, στο μεγάλο Ρέμα Ραφήνας. Η παλαιά γέφυρα είχε υποστεί ζημιές πριν από 4 χρόνια και ο δρόμος παρέμενε κλειστός, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ