ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ May 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» δίνει στη δημοσιότητα το αίτημα που κατέθεσε προς το Δήμο Διονύσου και το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη, για ενημέρωσή της επί του συμβάντος της πυρκαγιάς του Μεγάλου Σαββάτου στα Γραφεία των Σχολικών Επιτροπών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) με θέμα «Για μια αγροτική παραγωγή μικρής και μεσαίας κλίμακας: οικονομικά βιώσιμη, περιβαλλοντικά βιώσιμη και κοινωνικά συμμετοχική». Στο συνέδριο επίσης συμμετείχε και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Αττικής Θεοδώρα Ζαχαριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ (author)

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, από 4 έως και 10 Μαΐου 2015, εβδομάδα που χαρακτηρίστηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας για τα Παιδιά, μετά από πρόταση του Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Εκπαιδευτών Οδηγών Αττικής, διοργανώνει σειρά από δράσεις/ εκδηλώσεις, κεντρικό μήνυμα των οποίων είναι «Να σώσουμε τις Ζωές των Παιδιών». Αναλυτικά, οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συμμετέχοντας στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ, ο Δημήτρης Μακρής, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας, μας ξεναγεί στο ΟΧΥΡΟ της Ραφήνας τη Κυριακή 10 Μαϊου 2015 στη μία το μεσημέρι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ May 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη», συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα: «Αμβλώσεις – Προστασία της Μητρότητας» - Αιτία-Συνέπειες-Πρόληψη-Αντιμετώπιση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ; ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ρύθμιση συνοπτικά: Το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 προς ΟΤΑ α' και β' βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983, δύνανται να υπαχθούν στη ρύθμιση και δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 €.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι συμβάσεις για δύο σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής υπογράφηκαν στις 30 Απριλίου 2015 από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τα έργα: «Αναπαλαίωση κτιρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Κρωπίας» και «Ενίσχυση της αντιολισθηρότητας οδοστρώματος οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ