ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ; ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ρύθμιση συνοπτικά: Το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 προς ΟΤΑ α' και β' βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983, δύνανται να υπαχθούν στη ρύθμιση και δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 €.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι συμβάσεις για δύο σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής υπογράφηκαν στις 30 Απριλίου 2015 από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τα έργα: «Αναπαλαίωση κτιρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Κρωπίας» και «Ενίσχυση της αντιολισθηρότητας οδοστρώματος οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου (κέντρο) με το δήμαρχο κ. Ζαμάνη και τον διοικητή Π.Υ. κ. Ανδρεόπουλο  (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ/ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που επιτελείται για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Κτήματος Τατοΐου και την ταυτόχρονη ανάδειξη της μεγάλης περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και ιστορικής του αξίας που θα το καταστήσουν σημαντικό πόλο έλξης για το κοινό, στήριξε τη δράση «πεζοπορίας και ξενάγησης στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου» που διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, τον Σύλλογο Φίλων του Κτήματος και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΗ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΠΑΖΑ April 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμφωνα με την έκθεση Αυτοψίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, η οποία διενεργήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2014, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αποβλήτων εκσκαφών κατεδαφίσεων – μπαζών σε έκταση περίπου 3 – 4.5 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους στην αυτοψία τα εν λόγω απόβλητα έχουν διαστρωθεί σε όλη την ανωτέρω έκταση και έχουν επιχωματωθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η χαρά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη (με το κίτρινο παντελόνι), έκδηλη για τον έγκαιρο αεροψεκασμό του Πάρκου Σχοινιά, που αγκαλιάζει γελαστός τον ‘’βλοσυρό’’ αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου.   (ΦΩΤΟ: )

ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ April 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2015, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου την 1η Εφαρμογή (προνυμφοκτονία) από Αέρος στον υδροβιότοπο Εθνικού Πάρκου Σχινιά του Δήμου Μαραθώνος με βιοκτόνων σκευασμάτων εγκεκριμένων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ April 30, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ των Δήμων Μαραθώνα και Ωρωπού, με επικεφαλής τον Νίκο Στεφανίδη, δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων τους, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες, το Κέντρο Υγείας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, το οποίο καλύπτει μια περιοχή από τον Άγιο Στέφανο έως τον Αυλώνα, τον Ωρωπό, το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, καθώς και ατυχήματα της Εθνικής Οδού. Η παραπάνω επίσκεψη είναι συνέχεια προηγούμενων δραστηριοτήτων για τα ΚΥ Καπανδριτίου και Νέας Μάκρης, με παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού και Μαραθώνα Μ. Χασιώτη και Ν. Στεφανίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στο δημαρχείο Ραφήνας μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας από την Κίνα, αποτελούμενης από τον Δήμαρχο της πόλης Dazhou κ. Jiao Weixia, των αντιδημάρχων Εμπορίου και Ανάπτυξης αλλά και δημοτικών παραγόντων από άλλες κινέζικες πόλεις. Θέμα της σύσκεψης ήταν η προώθηση του ελαιόλαδου των Μεσογείων στην Κίνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ