ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ENTATIKOI EΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΙ April 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι της αγοράς κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Οι έλεγχοι από τα κλιμάκια των αρμόδιων Διευθύνσεων, συμβάλλουν τόσο στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, καθώς διενεργούνται σε κλίμα καλής συνεργασίας με τους επαγγελματίες, όσο και στην προστασία των καταναλωτών, καθώς στόχος τους είναι η τήρηση του νομοθετικού πλαισίου, η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η πάταξη παραβατικών συμπεριφορών σε βάρος των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ April 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Βήμα κρίσιμης σημασίας στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας και του νέου μοντέλου, στη βάση της συνδυασμένης δράσης Β’ και Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης» σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, χαρακτηρίζει τον Οδηγό Σύνταξης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης των απορριμμάτων που ενέκρινε ο ΕΔΣΝΑ, σε επιστολή της προς τους Δημάρχους της Αττικής, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ April 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, με θέματα τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2014-2015, τον σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω τυχόν δασικών πυρκαγιών εντός του 2015 και την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ – ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ April 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Συμφωνία στους τομείς της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας, υπογράφτηκε σήμερα για πρώτη φορά σήμερα μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της συνάντησής τους στις 25 Φεβρουαρίου 2015, όταν έθεσαν τις κατευθυντήριες γραμμές της συμφωνίας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, υπέγραψαν σήμερα σχετική Προγραμματική Συμφωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Η ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ April 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Στην πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου, στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, με θέμα «Εύρεση εργασίας: Χρήσιμες Πληροφορίες, Συμβουλές, Συστάσεις», παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ April 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Σε κέντρο αιμοδοσίας μετατράπηκε ο Δήμος Σαρωνικού την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2015 από τις 09:00 έως τις 13:00. Κάτοικοι, εργαζόμενοι και αιρετοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας για τη δημιουργία τράπεζας αίματος του Δήμου Σαρωνικού. Η προσέλευση των εθελοντών υπήρξε συνεχής και η αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΝΤΟΡΑΒΔΗ April 05, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Το σχολικό συγκρότημα Πικερμίου ,στο οποίο καθημερινά προσέρχονται 600 περίπου μαθητές και εκπαιδευτικοί, παραδόθηκε σε χρήση τον Μάϊο του 2014 χωρίς να έχει προβλεφθεί ( !!!), κατά την υπερδεκαετή περίοδο ωρίμανσης και υλοποίησης του, η ασφαλής και απρόσκοπτη πρόσβαση πεζών και οχημάτων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθημερινά σημαντικά προβλήματα κυκλοφορίας οχημάτων και ασφάλειας των μαθητών και διερχομένων .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΈΡΝΑ ΔΟΥΡΟΥ Ο ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ April 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αχίλλειο πτέρνα της Ρένας Δούρου περιφερειάρχη Αττικής τείνει να εξελιχθεί το θέμα με τον ΧΥΤΥ Γραμματικού, ένα έργο έτοιμο 100%, με δύο αποφάσεις του ΣτΕ υπέρ της νομιμότητας του έργου, καθώς προσκρούει στις προεκλογικές και μετεκλογικές υποσχέσεις της κ. Δούρου περί μη λειτουργίας του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ