ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ…

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ September 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής για στήριξη και ανάδειξη του πολιτισμού και της παράδοσης, αφουγκραζόμενη την ανάγκη των πολιτών για πολιτισμό και ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν, διοργανώνει διήμερη χορευτική συνάντηση στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στην κεντρική πλατεία Παιανίας (αύλειος χώρος Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής) με τίτλο «Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με τη συμμετοχή πολυάριθμων κατοίκων της περιοχής του Λαγονησίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη κατά σειρά ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας ενημέρωσης των πολιτών για το θέμα της αποχέτευσης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση και στις συνέπειες της μη επίλυσης του προβλήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εικόνα αρχείο τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση σε δημόσια εμφάνιση στη Ραφήνα με τη κρουστωδία τους. (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ September 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του. Οι υπηρεσίες του προγράμματος παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Η προσέλευση στο πρόγραμμα είναι εθελοντική και δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά, ο δοκιμιογράφος και ποιητής Δημήτρης Καραμβάλης, η ζωγράφος Αμαλία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης Ευάγγελος Ανδρέου, ο Ειδ. Γραματέας EUARCE Αντρέας Μπεντάϊ και ο ιστορικός του αθλητισμού Δημήτρης Μποντικούλης (ΦΩΤΟ: )

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ September 19, 2016 / απο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ (author)

Με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, σαράντα-πέντε εθελοντικοί – τοπικοί και διεθνείς – οργανισμοί έδωσαν το παρόν της δράσης τους στη 14η Γιορτή για τον Εθελοντισμό, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος με ένα παράλληλο πρόγραμμα κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων. Τη μοναδική έκθεση βιβλίου στην όλη ημερίδα παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΑΡΧΑΙΑ September 19, 2016 / απο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ (author), ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Από τις λίγες δημοσιεύσεις του FB που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι του κ. Αντώνη Λαζαρή που μιλά για ένα αρχαιολογικό θησαυρό που κρύβεται κάτω απ’ τη πλατεία Ταχυδρομείου, άγνωστο στους πολλούς, που γεννά το ερώτημα αν η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου σκύψει με ενδιαφέρον και αγάπη στο σημαντικό αυτό υπέδαφος που συνδέει τη πόλη με το απώτερο παρελθόν της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΟΛΟΣ, ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ September 18, 2016 / απο HUFFPOST GREECE | NEWSROOM (author)

Το έκτασης 25 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του στην οποία διέμενε μονίμως τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, λίγο έξω από τον Βόλο, προσέφερε ο γνωστός μεγαλοβιομήχανος Κώστας Λούλης στην «Κιβωτό του Κόσμου».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο πατητήρι, στον κάμπο: Maria Grazia Di Bono, Αγγελική Τσεβά, Ευάγγελος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Πρίφτης.  (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΥΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΙΑΝΙΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΡΥΓΟΣ September 17, 2016 / απο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ (author)

Μέρες του τρύγου στα Μεσόγεια διάλεξαν να επισκεφθούν την Παιανία διαπρεπείς ομογενείς επιστήμονες και να φιλοξενηθούν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης αλλά και στο παραδοσιακό πατητήρι του ποιητή Ευάγγελου Ανδρέου, όπου και εφέτος κύλησε ο μούστος του «σαββατιανού» και του «αγιωργίτικου» από τα αμπέλια της Βραώνας, της Μερέντας και της Βίλιζας, για το κρασί της νέας χρονιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Ταξιάρχης Τσάκωνας κρατώντας ένα μασούρι καρυδιών πριν την επικάλυψη του, με το Δημήτρη Μακρή να περνά τους γάντζους από κληματόβεργα και τις κυρίες αφοσιωμένες στη λεπτεπίλεπτη εργασία τους (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙΩΝ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ September 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο σύλλογος «Η ενότητα» Διασταύρωσης Ραφήνας είναι ένας απ’ τους πλέον παραγωγικούς συλλόγους της Ραφήνας και με τη συνεργασία με το Ελληνικού Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και του Δημήτρη Μακρή λάτρη της τοπικής ιστορίας και παράδοσης, ανέβασε κατά πολύ τις εκδηλώσεις ενός απλού συλλόγου. Το 2ήμερο, Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, υπήρξε το πλέον γευστικό, αρωματισμένο απ’ τη συλλογική παρασκευή μουσταλευριάς και Κουμιώτικων σουτζουκιών μουσταλευριάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ