ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ – ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ October 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Κούπα του Πτολεμαίου – Περιπέτεια στο Πόρτο Ράφτη» του Κώστα Στοφόρου, από τις εκδόσεις «Ιπτάμενο Κάστρο», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στην οδό Παπαβασιλείου 34, στο Μαρκόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΡΑΒΕΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα βραβεία «Διδώ Σωτηρίου» και «Δαίδαλος» της Εταιρείας Συγγραφέων θα απονεμηθούν εφέτος στον συγγραφέα, μεταφραστή και επιμελητή εκδόσεων Ζήση Σαρίκα και στον αρχιτέκτονα και ιστορικό του βιβλίου Κωσταντίνο Σπ. Στάικο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής μετά από διεξοδική συζήτηση στη συνεδρίαση του Σώματος τη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης πράξης με τίτλο: «Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων Δήμου Λαυρεωτικής», στο πλαίσιο της υπ. αριθ. πρωτ. 5101/28-04-2016 με κωδικό 14.6i.26-27.1, Α/Α ΟΠΣ: 1465, πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Άξονα Προτεραιότητας 14 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο κ. Σωφρόνης παρουσίασε κατόπιν την πρόταση του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή ΚΕΛ κλειστού τύπου, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη ΒΙΟΠΑ Καλυβίων. Τόνισε ότι το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, δημιουργώντας ταυτόχρονα σημαντικά πρόσθετα οφέλη για τους δημότες, μέσω της επαναχρησιμοποίησης του νερού για άρδευση και καθαριότητα, της δωρεάν διανομής λιπάσματος, αλλά και της εξοικονόμησης πόρων από τη διαχείριση των πράσινων απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ «ΟΥΤΟΠΙΑ 1961» ΚΑΙ «ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ October 21, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στην αίθουσα του Συνδέσμου, για την προβολή των ταινιών «ΟΥΤΟΠΙΑ 1961» και «ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TTIP: ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ October 19, 2016 / απο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ/ NATUREFRIENDS GREECE (author)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ της πρώτης Ελληνικής μελέτης με θέμα: «TTIP: Οι Επιπτώσεις στην Ελληνική Δημοκρατία, στην Οικονομία, στην Κοινωνία». Έκδοση ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ "K.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ" 2016

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ October 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η International Art Academy διοργανώνει τον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης "K.Π. Καβάφης" 2016. Στο Διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email