ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΓHΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΓΕΡΑΚΑΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΗΠΕΔΟ September 09, 2016 / απο kirkinews.gr (author)

Δριμεία επίθεση κατά της δημοτικής αρχής Παλλήνης εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Νεκτάριος Καλαντζής καταγγέλλοντας το δήμαρχο Θανάση Ζούτσο ότι παραμελεί το γήπεδο του Γέρακα που παρουσιάζει πλείστες προχειρότητες σε κάθε σημείο του, παρότι η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα έχει ανέβει απ’ τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΛΚΟΟΛ September 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο Δήμος Αχαρνών ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), συμμετέχει στην 4η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, με την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την αποκλειστική υποστήριξη της Diageo.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΤΕΛΕΤΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2016, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΥΣΗΣ September 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα φετινά «Χρυσοστόμεια» στη Ραφήνα χαρακτηρίζονται τόσο απ’ τη μεγάλη διάρκεια των εορτασμών, ξεκίνησαν χθες Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και κλείνουν την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, όσο κι απ’ το γεγονός της ανακήρυξης του Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου ως επιτίμου δημότη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΗΛΩΣΗ, ΑΝ.ΕΛ., ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ September 03, 2016 / απο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ (author)

Δηλώνω την απόλυτη αντίθεση μου στη σχετική διάταξη που πλήττει ευθέως την ιδιωτική πρωτοβουλία στην εκπαίδευση. Συντάσσομαι με το δίκαιο των σχολαρχών, η μακρά θετική συνεισφορά των οποίων στην εκπαίδευση ήταν και παραμένει αδιαμφισβήτητη. Η εμπιστοσύνη με την οποία γονείς και μαθητές περιβάλλουν τα ιδιωτικά σχολεία οικοδομήθηκε μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΓΚΟΛΦΩ'' ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ. ΘΕ. ΜΑ.

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. September 01, 2016 / απο ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. (author)

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της παρωδίας μετά μουσικής «Με αγάπη... Γκόλφω» που παρουσίασε η Νεανική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα στα τέλη Ιουλίου, η Γκόλφω μας ετοιμάζεται για την τελευταία της παράσταση για αυτό το καλοκαίρι. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, η Νεανική μας Σκηνή θα παρουσιάσει στο Πέτρινο Θέατρο Καλετζίου την δική της Γκόλφω όπως την είδε αυτή

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ August 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Χίλιοι και πλέον θεατές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), που σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, συνδιοργάνωσαν την καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συναυλία, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ε. Κακαβογιάννης (αριστερά) και ο έφορος Αρχαιοτήτων Ε. Μαστροκώστας την ώρα της αποκάλυψης των αγαλμάτων. Επιγραφικό Μουσείο, Αρχείο Ευθ. Μαστροκώστα. Από το βιβλίο «Οι μεγάλες στιγμές της ελληνικής αρχαιολογίας», εκδόσεις Καπόν. (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΓΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΦΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ August 30, 2016 / απο naftemporiki.gr (author)

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο Βαγγέλης Κακαβογιάννης, παράδειγμα σεμνού και αυτοδημιούργητου αρχαιολόγου, αγωνίστηκε μέσα από δύσκολα και πολλές φορές δυσερμήνευτα για άλλους σκάμματα και ιδίως στους δύσκολους εργαστηριακούς αρχαιολογικούς χώρους του Λαυρίου, γέννημα θρέμμα και ο ίδιος του τόπου της εργατιάς των μεταλλωρύχων, διδάσκοντας εμάς τους νεότερους αλλά και παλαιότερους συναδέλφους του μεθοδολογία ανασκαφής και μελέτης του υλικού, δηλαδή το Α και το Ω της αρχαιολογίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όλα έτοιμα από χθες 29 Αυγούστου στην ανασκαφή της Ραφήνας, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η ανασκαφική εργασία. Καλή συνέχεια!  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ August 30, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα χελιδόνια στη Ραφήνα δεν έρχονται μόνο την άνοιξη, αλλά και το … φθινόπωρο! Ίσως μαντέψατε ότι χρησιμοποιούμε μεταφορικά τη λέξη ‘’χελιδόνια’’ περιγράφοντας το κλιμάκιο της ανασκαφικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή αρχαιολογίας κ. Στέλιου Κατάκη, που ξεκίνησε από χθες 29 Αυγούστου το ανασκαφικό του έργο στον αρχαιολογικό χώρο του λεγόμενου Ρωμαϊκού Βαλανείου επί της Λεωφ. Φλέμινγκ στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ